Kunci Gitar Ilux ID - Separuh Atiku





(Intro) G C D G

G                      Bm
 wes tak tutup lawang atiku
           Em
di nggo liane
                        D
wes tak kekne di nggo kowe..

C                     G
 nanging kowe ora ngerti
                  Am
tulus tresno ati iki
                   D
tegone kowe mblenjani..

  C       D        Bm       Em
nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
  C        D
separuh atiku
           Bm           Em
wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
separuh atimu nggo liane..
  C        D
separuh atiku
          Bm         Em
wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
separuh atimu ra ono aku..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

G                      Bm
 wes tak tutup lawang atiku
           Em
di nggo liane
                        D
wes tak kekne di nggo kowe..

C                     G
 nanging kowe ora ngerti
                  Am
tulus tresno ati iki
                   D
tegone kowe mblenjani..

  C       D        Bm       Em
nangis.. ati iki nangis kelingan
  Am        D            G
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
  C        D
separuh atiku
           Bm           Em
wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
separuh atimu nggo liane..
  C        D
separuh atiku
          Bm         Em
wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
separuh atimu ra ono aku..

  C        D
separuh atiku
           Bm           Em
wes tak kekne di nggo kowe
  Am       D          G
separuh atimu nggo liane..
  C        D
separuh atiku
          Bm         Em
wes tak tulisi jenengmu
  Am       D          G
separuh atimu ra ono aku..

(Outro) C D Bm Em Am D G

Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: