Kunci Gitar Ilux ID - Kebangeten Caramu



(Intro) G Am D G
        Bm Em C D G

  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Am
rabakal mbukak atimu..
  C           D         G
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
               C                 D
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Am                D
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  G                     G7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               C                     D
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..

(Int.) C D Bm Em Am D G

  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Am
rabakal mbukak atimu..
  C           D         G
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
               C                 D
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Am                D
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  G                     G7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               C                     D
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              C
yen kowe nyandeng de'e..
   D          G
hu uuu.. nyandeng de'e..



Ilux ID - Kebangeten Caramu

(Intro) C Dm G C
        Em Am F G C

  C                    Dm
kudu.. tak gowo neng endi..
      G                     C
loro ati iki raiso tak tambani..
   Em              Am
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Dm
rabakal mbukak atimu..
  F           G         C
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
               F                 G
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Em                     Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Dm                G
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  C                     C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               F                     G
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Em                     Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Dm                 G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              C
yen kowe nyandeng de'e..

(Int.) F G Em Am Dm G C

  C                    Dm
kudu.. tak gowo neng endi..
      G                     C
loro ati iki raiso tak tambani..
   Em              Am
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Dm
rabakal mbukak atimu..
  F           G         C
sio sio kabeh perjuanganku..

(Chorus)
               F                 G
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Em                     Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Dm                G
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  C                     C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               F                     G
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Em                     Am
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Dm                 G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              C
yen kowe nyandeng de'e..
                Dm                 G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              C
yen kowe nyandeng de'e..
                Dm                 G
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              F
yen kowe nyandeng de'e..
   G          C
hu uuu.. nyandeng de'e..
Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: