Kunci Gitar Ilux ID - Ikhlas Lahir Batine



(Intro) C G Am Em
        F Em Dm G..

    C             G        Am        Em
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
F             Em             Dm       G
wes tak pastekne ning njero ati selawase
  C         G              Am       Em
senajan ati wes mantep lan podo yakine
    F             G        C
aku tak tembung budal karo kowe..

     Am       Em
percoyo karo aku..
           F       C
ra bakal ngloro atimu..
     Am           Em
lalekno tentang masa lalu
   F                              G
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
       C           G
tak sampekno ning angin wengi
Am            Em
sing tak anti-anti..
   F          Em          Dm       G
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  C            G
matursuwun tak ucapne
Am           Em
wes ono ning kene..
   F                Em
sampun ikhlas lahir batine
   Dm         G       C
nrimo kahanan sing koyo ngene..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F  G..

    C             G        Am        Em
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
F             Em             Dm       G
wes tak pastekne ning njero ati selawase
  C         G              Am       Em
senajan ati wes mantep lan podo yakine
    F             G        C
aku tak tembung budal karo kowe..

     Am       Em
percoyo karo aku..
           F       C
ra bakal ngloro atimu..
     Am           Em
lalekno tentang masa lalu
   F                              G
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
       C           G
tak sampekno ning angin wengi
Am            Em
sing tak anti-anti..
   F          Em          Dm       G
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  C            G
matursuwun tak ucapne
Am           Em
wes ono ning kene..
   F                Em
sampun ikhlas lahir batine
   Dm         G       C
nrimo kahanan sing koyo ngene..

       C           G
tak sampekno ning angin wengi
Am            Em
sing tak anti-anti..
   F          Em          Dm       G
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  C            G
matursuwun tak ucapne
Am           Em
wes ono ning kene..
   F                Em
sampun ikhlas lahir batine
   Dm         G       C
nrimo kahanan sing koyo ngene..

   F                Em
sampun ikhlas lahir batine
   Dm         G       C
nrimo kahanan sing koyo ngene..



Ilux ID - Ikhlas Lahir Batine

(Intro) G D Em Bm
        C Bm Am D..

    G             D        Em        Bm
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
C             Bm             Am       D
wes tak pastekne ning njero ati selawase
  G         D              Em       Bm
senajan ati wes mantep lan podo yakine
    C             D        G
aku tak tembung budal karo kowe..

     Em       Bm 
percoyo karo aku..
           C       G
ra bakal ngloro atimu..
     Em           Bm
lalekno tentang masa lalu
   C                              D
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
       G           D
tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
sing tak anti-anti..
   C          Bm          Am       D
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  G            D
matursuwun tak ucapne
Em           Bm
wes ono ning kene..
   C                Bm
sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
nrimo kahanan sing koyo ngene..

(Int.) Em Bm C G
       Em Bm C  D..

    G             D        Em        Bm
yen pancen takdir uripku jodo karo kowe..
C             Bm             Am       D
wes tak pastekne ning njero ati selawase
  G         D              Em       Bm
senajan ati wes mantep lan podo yakine
    C             D        G
aku tak tembung budal karo kowe..

     Em       Bm 
percoyo karo aku..
           C       G
ra bakal ngloro atimu..
     Em           Bm
lalekno tentang masa lalu
   C                              D
yo mung kowe.. sing ning njero atiku..

(Chorus)
       G           D
tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
sing tak anti-anti..
   C          Bm          Am       D
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  G            D
matursuwun tak ucapne
Em           Bm
wes ono ning kene..
   C                Bm
sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
nrimo kahanan sing koyo ngene..

       G           D
tak sampekno ning angin wengi
Em            Bm
sing tak anti-anti..
   C          Bm          Am       D
tansah sesandingan karo kowe selawase..
  G            D
matursuwun tak ucapne
Em           Bm
wes ono ning kene..
   C                Bm
sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
nrimo kahanan sing koyo ngene..

   C                Bm
sampun ikhlas lahir batine
   Am         D       G
nrimo kahanan sing koyo ngene..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: