Kunci Gitar Ilux ID - Cintaku Centang Biru



(Intro) C G Am
        F  C G

  C      G       Am
kowe.. tau gawe aku ngguyu
  F                 C
kowe.. tau ono ning uripku
   Dm
saiki gantung aku
  Am
WAku centang biru..
 F                 G
ora tau ono balesanmu..

  C       G             Am
kowe.. ngilang tak goleki..
    F                     C
ra ono kabar kowe tak enteni
           Dm
chattingan karo liane
     Am
kowe tak setiani
      F                       G
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

      F             G
sek kurang goblok piye
      Em          Am
tresnaku dinggo kowe
    F           G      C
aku bertahan mergo aku sayang..

              F                  G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Em                   Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Dm                  G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
             C
ojo getun mburine

(Interlude) F G Em Am
            Dm G C

  C       G             Am
kowe.. ngilang tak goleki..
    F                     C
ra ono kabar kowe tak enteni
           Dm
chattingan karo liane
     Am
kowe tak setiani
      F                       G
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

      F             G
sek kurang goblok piye
      Em          Am
tresnaku dinggo kowe
    F           G      C
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
              F                  G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Em                   Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Dm                  G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
               C
ojo getun mburine..

              F                  G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Em                   Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Dm                  G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
               C
ojo getun mburine..

(Outro) F G Em Am
        Dm G C..



Ilux ID - Cintaku Centang Biru

(Intro) F C Dm
        Bb  F C

  F      C       Dm
kowe.. tau gawe aku ngguyu
  Bb                F
kowe.. tau ono ning uripku
   Gm
saiki gantung aku
  Dm
WAku centang biru..
 Bb                C
ora tau ono balesanmu..

  F       C             Dm
kowe.. ngilang tak goleki..
    Bb                    F
ra ono kabar kowe tak enteni
           Gm
chattingan karo liane
     Dm
kowe tak setiani
      Bb                      C
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

      Bb            C
sek kurang goblok piye
      Am          Dm
tresnaku dinggo kowe
    Bb          C      F
aku bertahan mergo aku sayang..

              Bb                 C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Am                   Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Gm                  C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
             F
ojo getun mburine

(Interlude) Bb C Am Dm
            Gm C F

  F       C             Dm
kowe.. ngilang tak goleki..
    Bb                    F
ra ono kabar kowe tak enteni
           Gm
chattingan karo liane
     Dm
kowe tak setiani
      Bb                      C
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

      Bb            C
sek kurang goblok piye
      Am          Dm
tresnaku dinggo kowe
    Bb          C      F
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
              Bb                 C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Am                   Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Gm                  C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
               F
ojo getun mburine..

              Bb                 C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
               Am                   Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
                 Gm                  C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
               F
ojo getun mburine..

(Outro) Bb C Am Dm
        Gm C F..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: