Kunci Gitar Mahesa Ofky - Siap Loro Ati



Capo di fret 4

(Intro) Am  Em  F G C

    C                       Em
nganti tak belani.. urip ku rekoso..
  F           G        C      G
nanging kowe isih ra rumongso..
  C                    Em
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
   F
ku tetep berjuang
         G
mergo ku terlalu sayang..

      F    G     C
aku siap.. loro ati..
      F    G     C
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       Am
tresno wes kadung tresno
    Em
tibane cidro..
      F           G       C   E
wis kadung njegur tibane ajur..
       Am
tresno wes kadung tresno
      Em
malah ngeliyo..
    F        G         C
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) Am  Em  F
       C B Am G F  G

    C                      Em
nganti tak belani.. uripku rekoso..
  F           G        C      G
nanging kowe iseh ra rumongso..
  C                    Em
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
   F
ku tetep berjuang
         G
mergo ku terlalu sayang..

      F    G     C
aku siap.. loro ati..
      F    G     C
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       Am
tresno wes kadung tresno
    Em
tibane cidro..
      F           G       C   E
wis kadung njegur tibane ajur..
       Am
tresno wes kadung tresno
      Em
malah ngeliyo..
    F        G         C  E
ati wis gelo nambahi loro..

       Am
tresno wes kadung tresno
    Em
tibane cidro..
      F           G       C   E
wis kadung njegur tibane ajur..
       Am
tresno wes kadung tresno
      Em
malah ngeliyo..
    F        G         C
ati wis gelo nambahi loro..
    F        G         C   F G C
ati wis gelo nambahi loro..



Mahesa Ofky - Siap Loro Ati

(Intro) C#m  G#m  A B E

    E                       G#m
nganti tak belani.. urip ku rekoso..
  A           B        E      B
nanging kowe isih ra rumongso..
  E                    G#m
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
   A
ku tetep berjuang
         B
mergo ku terlalu sayang..

      A    B     E
aku siap.. loro ati..
      A    B     E
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       C#m
tresno wes kadung tresno
    G#m
tibane cidro..
      A           B       E   G#
wis kadung njegur tibane ajur..
       C#m
tresno wes kadung tresno
      G#m
malah ngeliyo..
    A        B         E
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) C#m  G#m  A
       E D# C#m B A  B

    E                      G#m
nganti tak belani.. uripku rekoso..
  A           B        E      B
nanging kowe iseh ra rumongso..
  E                    G#m
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
   A
ku tetep berjuang
         B
mergo ku terlalu sayang..

      A    B     E
aku siap.. loro ati..
      A    B     E
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       C#m
tresno wes kadung tresno
    G#m
tibane cidro..
      A           B       E   G#
wis kadung njegur tibane ajur..
       C#m
tresno wes kadung tresno
      G#m
malah ngeliyo..
    A        B         E  G#
ati wis gelo nambahi loro..

       C#m
tresno wes kadung tresno
    G#m
tibane cidro..
      A           B       E   G#
wis kadung njegur tibane ajur..
       C#m
tresno wes kadung tresno
      G#m
malah ngeliyo..
    A        B         E
ati wis gelo nambahi loro..
    A        B         E   A B E
ati wis gelo nambahi loro..
Lihat Semua Chord Mahesa Ofki
Posted on : by
Related Chords: