Kunci Gitar HJR Official - Raiso Nompo



Capo di fret 4

(Intro) C

         F                  G
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    Em                         Am
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    F                     G
naliko kowe.. nduwe milih ninggal
       F           G          C
ninggalke aku.. tanpa belas kasihan..

(Intro) F G C

       F                          G
wis nyobo ikhlas mungkin iki takdire
       Em                 Am
kowe karo kae aku ra piye-piye
          F                G
nek weruh awakmu saiki iso mesem..
    F               G       C     G C
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    F        C           F         C
padahal aku iki.. ikhlas le menyayangi
      F            C
kabeh wes tak wenehke
                 Am     G
ning kok ngene balesane..

(Chorus)
         F               Fm
raiso nompo ning atiku loro..
          C         G           Am
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             Dm
pangapuranen aku
                 G               C    C7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         F               Fm
mugo bahagio karo pilihanmu..
           C         G     Am
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              Dm
wis cukup aku wae..
          G                C
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Int.) F G Em Am A
       Dm G C..

(Chorus)
         F               Fm
raiso nompo ning atiku loro..
          C           G         Am
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             Dm
pangapuranen aku..
                 G               C    C7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         F               Fm
mugo bahagio karo pilihanmu..
           C         G     Am
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              Dm
wis cukup aku wae..
          G                C
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Intro) F G A

(Chorus) (Overtone)
         G               Gm
raiso nompo ning atiku loro..
          D           A         Bm
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             Em
pangapuranen aku..
                 A               D    D7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         G               Gm
mugo bahagio karo pilihanmu..
           D         A     Bm
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              Em
wis cukup aku wae..
          A                D
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

Bm             Em
 wis cukup aku wae..
          A               G
kowe ora usah melu.. ngerasakke..
Gm    A     D
hu..uuhuu.. huu..



HJR Official - Raiso Nompo

(Intro) E

         A                  B
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
    G#m                        C#m
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
    A                     B
naliko kowe.. nduwe milih ninggal
       A           B          E
ninggalke aku.. tanpa belas kasihan..

(Intro) A B E

       A                          B
wis nyobo ikhlas mungkin iki takdire
       G#m                C#m
kowe karo kae aku ra piye-piye
          A                B
nek weruh awakmu saiki iso mesem..
    A               B       E     B E
aku ning kene wes melu dadi ayem..

    A        E           A         E
padahal aku iki.. ikhlas le menyayangi
      A            E
kabeh wes tak wenehke
                 C#m    B
ning kok ngene balesane..

(Chorus)
         A               Am
raiso nompo ning atiku loro..
          E         B           C#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             F#m
pangapuranen aku
                 B               E    E7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         A               Am
mugo bahagio karo pilihanmu..
           E         B     C#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              F#m
wis cukup aku wae..
          B                E
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Int.) A B G#m C#m C#
       F#m B E..

(Chorus)
         A               Am
raiso nompo ning atiku loro..
          E           B         C#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             F#m
pangapuranen aku..
                 B               E    E7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         A               Am
mugo bahagio karo pilihanmu..
           E         B     C#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              F#m
wis cukup aku wae..
          B                E
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Intro) A B C#

(Chorus) (Overtone)
         B               Bm
raiso nompo ning atiku loro..
          F#          C#        D#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
             G#m
pangapuranen aku..
                 C#              F#   F#7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
         B               Bm
mugo bahagio karo pilihanmu..
           F#        C#    D#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
              G#m
wis cukup aku wae..
          C#               F#
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

D#m            G#m
 wis cukup aku wae..
          C#              B
kowe ora usah melu.. ngerasakke..
Bm    C#    F#
hu..uuhuu.. huu..
Lihat Semua Chord HJR Official
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.