Kunci Gitar Higang Swana - Tak Ikhlasne



Capo di fret 5

(Intro) C Am F G
        C Am F G

C                F
loro.. ati iki loro
              Dm               G
nangis batin iki.. mung digawe loro..
        Em                 Am
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
      F           G      C
malah siki jebule karo liyane..

C                  F
mundur.. aku milih mundur
             Dm               G
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Em               Am
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     F              G        C      C G
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     F                  G
pesenku.. siji kanggo kowe..
       F                  G
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 F           G
aku loro.. nahan roso..
   Em                     Am
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Dm                    G
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    F              G
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Em                      Am
meski jeru sayang iki mang kowe
               Dm
wis cukup sakmene..
              G
aku le njogo awakmu
                       C
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) C Am F G
       C Am F G

C                  F
mundur.. aku milih mundur
             Dm               G
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Em               Am
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     F              G        C      C G
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     F                  G
pesenku.. siji kanggo kowe..
       F                  G
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 F           G
aku loro.. nahan roso..
   Em                     Am
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Dm                    G
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    F              G
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Em                      Am
meski jeru sayang iki mang kowe
               Dm
wis cukup sakmene..
              G
aku le njogo awakmu
                       C
pilih mundur timbang loro ati..



Higang Swana - Tak Ikhlasne

(Intro) F Dm Bb C
        F Dm Bb C

F                Bb
loro.. ati iki loro
              Gm               C
nangis batin iki.. mung digawe loro..
        Am                 Dm
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
      Bb          C      F
malah siki jebule karo liyane..

F                  Bb
mundur.. aku milih mundur
             Gm               C
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Am               Dm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     Bb             C        F      F C
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     Bb                 C
pesenku.. siji kanggo kowe..
       Bb                 C
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 Bb          C
aku loro.. nahan roso..
   Am                     Dm
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Gm                    C
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    Bb             C
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Am                      Dm
meski jeru sayang iki mang kowe
               Gm
wis cukup sakmene..
              C
aku le njogo awakmu
                       F
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) F Dm Bb C
       F Dm Bb C

F                  Bb
mundur.. aku milih mundur
             Gm               C
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Am               Dm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     Bb             C        F      F C
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     Bb                 C
pesenku.. siji kanggo kowe..
       Bb                 C
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 Bb          C
aku loro.. nahan roso..
   Am                     Dm
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Gm                    C
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    Bb             C
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Am                      Dm
meski jeru sayang iki mang kowe
               Gm
wis cukup sakmene..
              C
aku le njogo awakmu
                       F
pilih mundur timbang loro ati..
Lihat Semua Chord Higang Swana
Posted on : by
Related Chords: