Kunci Gitar Happy Asmara - Tatu



Capo di fret 4

(Intro) C CMaj7 F G

  C
senadyan kowe ngilang
CMaj7
ra biso tak sawang
F
nanging neng ati tansah kelingan
       G
manise janji.. janjimu kuwi..
         C    Dm G
nglarani ati..

  C
senadyan aku lara
C
ning sih kuat nyangga
F
tatu.. sing ono dada
          G
perih rasane yen eling kowe
       C
angel tambane..

(Intro) Dm G C Am Dm G C

(Chorus)
         F
opo aku salah..
            F           C
yen aku cerito.. opo anane..
                      Dm
wong sing ning sandingmu..
         G               C
ben melu krungu.. piye tenane..

         F
opo aku salah..
        F               C
yen aku kondho.. opo anane..
             Dm
ceritone tresno..
       G               C
naliko biyen.. aku lan kowe..

(Int.) C  F  G  C Dm G

  C
senajan aku lara
C
ning sih kuat nyangga
  F
tatu.. sing ono dada
        G
perih rasane yen eling kowe
       C
angel tambane..

(Intro) Dm G C Am Dm G C

(Chorus)
         F
opo aku salah..
            F           C
yen aku cerito.. opo anane..
                      Dm
wong sing ning sandingmu..
         G               C
ben melu krungu.. piye tenane..

         F
opo aku salah..
        F               C
yen aku kondho.. opo anane..
             Dm
ceritone tresno..
       G               C
naliko biyen.. aku lan kowe..

             Dm
ceritone tresno..
       G                 C
naliko biyen.. aku lan kowe..



Happy Asmara - Tatu

(Intro) E EMaj7 A B

  E
senadyan kowe ngilang
EMaj7
ra biso tak sawang
A
nanging neng ati tansah kelingan
       B
manise janji.. janjimu kuwi..
         E    F#m B
nglarani ati..

  E
senadyan aku lara
E
ning sih kuat nyangga
A
tatu.. sing ono dada
          B
perih rasane yen eling kowe
       E
angel tambane..

(Intro) F#m B E C#m F#m B E

(Chorus)
         A
opo aku salah..
            A           E
yen aku cerito.. opo anane..
                      F#m
wong sing ning sandingmu..
         B               E
ben melu krungu.. piye tenane..

         A
opo aku salah..
        A               E
yen aku kondho.. opo anane..
             F#m
ceritone tresno..
       B               E
naliko biyen.. aku lan kowe..

(Int.) E  A  B  E F#m B

  E
senajan aku lara
E
ning sih kuat nyangga
  A
tatu.. sing ono dada
        B
perih rasane yen eling kowe
       E
angel tambane..

(Intro) F#m B E C#m F#m B E

(Chorus)
         A
opo aku salah..
            A           E
yen aku cerito.. opo anane..
                      F#m
wong sing ning sandingmu..
         B               E
ben melu krungu.. piye tenane..

         A
opo aku salah..
        A               E
yen aku kondho.. opo anane..
             F#m
ceritone tresno..
       B               E
naliko biyen.. aku lan kowe..

             F#m
ceritone tresno..
       B                 E
naliko biyen.. aku lan kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: