Kunci Gitar Intan Chacha - Tembang Pilu



(Intro) C  Em  F G C
        Am  Em  C Em C

    C                   Em
tak tulis tetembangan layu pilu..
  F                  C
minongko dadi gegambaring kalbu..
     Dm                   A#
wong bagus rungokno tangisku
               E
balio dadi sisihanku..

C                        Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm                  A#
ning datan.. keno di tuturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Am      Em
lungo'o.. tak trimo..
       F           C
nadyan jro batinku nelongso
  Dm         E
mugo mugo ndiko..
         Dm           E
manggeh urip bagyo mulyo..
     Am      Em
mung biso nyangoni
     F            C
pandongo tulusing ati
   Dm
mergo tresno kuwi..
        E
ra kudu biso nduweni

      Am          Em
wis cukup.. anggonku
    F                 C
lelabuh tresno mring sliramu
  Dm         E
kalamun kedlarung..
         Dm         E
malah angrusak nalarku..
     Am       Em
wong bagus lilaku
      F       C
mergo atiku remuk rempu
F   G         C
ora mergo wis jemu..

(Int.) C  Em  F G C
       Am  Em  F G C

C                        Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm                  A#
ning datan.. keno di tuturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Am      Em
lungo'o.. tak trimo..
       F           C
nadyan jro batinku nelongso
  Dm         E
mugo mugo ndiko..
         Dm           E
manggeh urip bagyo mulyo..
     Am      Em
mung biso nyangoni
     F            C
pandongo tulusing ati
   Dm
mergo tresno kuwi..
        E
ra kudu biso nduweni

      Am          Em
wis cukup.. anggonku
    F                 C
lelabuh tresno mring sliramu
  Dm         E
kalamun kedlarung..
         Dm         E
malah angrusak nalarku..
     Am       Em
wong bagus lilaku
      F       C
mergo atiku remuk rempu
F   G         C
ora mergo wis jemu..



Intan Chacha - Tembang Pilu

(Intro) G#  Cm  C# D# G#
        Fm  Cm  G# Cm G#

    G#                  Cm
tak tulis tetembangan layu pilu..
  C#                 G#
minongko dadi gegambaring kalbu..
     A#m                  F#
wong bagus rungokno tangisku
               C
balio dadi sisihanku..

G#                       Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  C#                  G#
wekasan amung teko mbalenjani..
     A#m                 F#
ning datan.. keno di tuturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Fm      Cm
lungo'o.. tak trimo..
       C#          G#
nadyan jro batinku nelongso
  A#m        C
mugo mugo ndiko..
         A#m          C
manggeh urip bagyo mulyo..
     Fm      Cm
mung biso nyangoni
     C#           G#
pandongo tulusing ati
   A#m
mergo tresno kuwi..
        C
ra kudu biso nduweni

      Fm          Cm
wis cukup.. anggonku
    C#                G#
lelabuh tresno mring sliramu
  A#m        C
kalamun kedlarung..
         A#m        C
malah angrusak nalarku..
     Fm       Cm
wong bagus lilaku
      C#      G#
mergo atiku remuk rempu
C#  D#        G#
ora mergo wis jemu..

(Int.) G#  Cm  C# D# G#
       Fm  Cm  C# D# G#

G#                       Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  C#                  G#
wekasan amung teko mbalenjani..
     A#m                 F#
ning datan.. keno di tuturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Fm      Cm
lungo'o.. tak trimo..
       C#          G#
nadyan jro batinku nelongso
  A#m        C
mugo mugo ndiko..
         A#m          C
manggeh urip bagyo mulyo..
     Fm      Cm
mung biso nyangoni
     C#           G#
pandongo tulusing ati
   A#m
mergo tresno kuwi..
        C
ra kudu biso nduweni

      Fm          Cm
wis cukup.. anggonku
    C#                G#
lelabuh tresno mring sliramu
  A#m        C
kalamun kedlarung..
         A#m        C
malah angrusak nalarku..
     Fm       Cm
wong bagus lilaku
      C#      G#
mergo atiku remuk rempu
C#  D#        G#
ora mergo wis jemu..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: