Kunci Gitar Happy Asmara - Salah



(Intro) C Csus4 C

           F
ora bakal ono..
       G         C
seng ngganteni kowe..
Am        Dm
yo mung siji..
  G           C
kasih sayang iki..
            F
ora bakal keganti
G         Am
tresnoku iki..
        Dm
masio kowe..
    G            C Csus4 C
wes duwene.. dek'e..

 C          G        Am
aku ngerti aku iki sopo..
     Dm      G         C
arep tresno aku wedi duso..
 C            G            Am
arep sambat nanging karo sopo..
    Dm            G             C
aku ngerti.. kowe ndek'e wong liyo..

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em               Am
arep tak selehne aku ora iso..
        Dm        G         C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
           F
ora bakal ono..
       G         C
seng ngganteni kowe..
Am        Dm
yo mung siji..
  G           C
kasih sayang iki..
            F
ora bakal keganti
G         Am
tresnoku iki..
        Dm
masio kowe..
    G          C
wes duwene dek'e..

(Int.) F G C Am Dm G C..
       F G C Am Dm G C..

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em               Am
arep tak selehne aku ora iso..
        Dm        G         C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
           F
ora bakal ono..
       G         C
seng ngganteni kowe..
Am        Dm
yo mung siji..
  G           C
kasih sayang iki..
            F
ora bakal keganti
G         Am
tresnoku iki..
        Dm
masio kowe..
    G          C
wes duwene dek'e..

           F
ora bakal ono..
       G         C
seng ngganteni kowe..
Am        Dm
yo mung siji..
  G           C
kasih sayang iki..
            F
ora bakal keganti
G         Am
tresnoku iki..
        Dm
masio kowe..
    G          C
wes duwene dek'e..
        Dm
masio kowe..
    G            C
wes duwene.. dek'e..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: