Kunci Gitar Happy Asmara - Mandek Nangis



Am           F
 banyu moto.. uwes asat..
C             G
 krono mikir.. kowe minggat
Am           F
 banyu moto.. uwes gugur..
C             G        Dm
 kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G   Am
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Am F C G
        Am F C G
        Dm F G Am

Am           F
pingin tak lalekke..
  G           C
kenangan ro kowe..
  F           G         C
nanging.. kok angel rasane..

 Dm        Am
aku kudu piye..
       Dm          Am
carane ninggalke kowe..
    F                     E
opo saking gedine.. katresnanku.. huoo..

Am       F          G         C
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Dm       G           C
supoyo moto iki biso mandek nangis..
  Dm     Am            Dm          Am
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am           F
 banyu moto.. uwes asat..
C             G
 krono mikir.. kowe minggat
Am           F
 banyu moto.. uwes gugur..
C             G        Dm
 kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G   Am
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Am F C G
        Am F C G
        Dm F G Am

Am       F          G         C
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Dm       G           C
supoyo moto iki biso mandek nangis..
  Dm     Am            Dm          Am
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

(Chorus)
Am           F
 banyu moto.. uwes asat..
C             G
 krono mikir.. kowe minggat
Am           F
 banyu moto.. uwes gugur..
C             G        Dm
 kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G   Am
marang janjimu.. ning aku..

Am           F
 banyu moto.. uwes asat..
C             G
 krono mikir.. kowe minggat
Am           F
 banyu moto.. uwes gugur..
C             G        Dm
 kerono kowe.. uwes mundur..
          F           G   Am
marang janjimu.. ning aku..

        F          G
mendung ning ati dadi saksi
     Am
kowe ninggalke aku..
        F          G
mendung ning ati dadi saksi
     Am
kowe ninggalke aku..



Happy Asmara - Mandek Nangis

Em           C
 banyu moto.. uwes asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Em C G D
        Em C G D
        Am C D Em

Em           C
pingin tak lalekke..
  D           G
kenangan ro kowe..
  C           D         G
nanging.. kok angel rasane..

 Am        Em
aku kudu piye..
       Am          Em
carane ninggalke kowe..
    C                     B
opo saking gedine.. katresnanku.. huoo..

Em       C          D         G
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Am       D           G
supoyo moto iki biso mandek nangis..
  Am     Em            Am          Em
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

(Chorus)
Em           C
 banyu moto.. uwes asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

(Intro) Em C G D
        Em C G D
        Am C D Em

Em       C          D         G
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
       Am       D           G
supoyo moto iki biso mandek nangis..
  Am     Em            Am          Em
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

(Chorus)
Em           C
 banyu moto.. uwes asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

Em           C
 banyu moto.. uwes asat..
G             D
 krono mikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          C           D   Em
marang janjimu.. ning aku..

        C          D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..
        C          D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalke aku..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: