Kunci Gitar Happy Asmara - Lanjot Mboten



(Intro) C Bm C Bm
        C Bm Am  D

               C
lanjot nopo mboten..
              D
terserah sampean..
            Bm
pengenku terbuka
              Em  E
ra pengen delikan..
        Am
aku wes sabar..
     D                  G
aku uwes.. luweh seko sabar..

               C
lanjot nopo mboten
               D
ku pasrah sampean..
             Bm
ra pengen terluka
               Em  E
ra pengen tangisan..
         Am
aku wes nrimo..
     D                   G
aku uwes.. luweh soko nrimo..

(Chorus)
           C             D
dipekso lanjut hubungan iki..
                       Bm
tengah tengah mesti mandek
           E
kesandong eri..
        Am              D
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                          G
seng tak tandor nganggo dungo..

          C                D
tibak'e tenan kowe urong tekan
                     Bm
kowe uwes menggok ndalan
                E
mamper nang liyane..
         Am              D
seng sejatine kowe ora reti..
                    C Bm C Bm
sak jrone atine dek'e..

(Int.) C Bm Am D

(Chorus)
           C             D
dipekso lanjut hubungan iki..
                       Bm
tengah tengah mesti mandek
           E
kesandong eri..
        Am              D
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                          G
seng tak tandor nganggo dungo..

          C                D
tibak'e tenan kowe urong tekan
                     Bm
kowe uwes menggok ndalan
                E
mamper nang liyane..
         Am              D
seng sejatine kowe ora reti..
                    G
sak jrone atine dek'e..

           C             D
dipekso lanjut hubungan iki..
                       Bm
tengah tengah mesti mandek
           E
kesandong eri..
        Am              D
kowe ra iso.. ngugemi roso..
                          G
seng tak tandor nganggo dungo..

          C                D
tibak'e tenan kowe urong tekan
                     Bm
kowe uwes menggok ndalan
                E
mamper nang liyane..
         Am              D
seng sejatine kowe ora reti..
                    C Cm G
sak jrone atine dek'e..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: