Kunci Gitar Happy Asmara feat. Denny Caknan - Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji)



(Intro) F G Em Am Dm F..

     C        G/B        Am  Em
prapatan kartonyono terkenang..
    F          Em
naliko nyawang sepion
    Dm   C       G/B
pas kowe tak tinggal
    F   Em        F          Am
aku kelingan.. ayeme pengertian..
     Dm         G            C    G
kowe mantanku paling ku rindukan..

     C        Em       Am  G
nyadari.. aku ra iso lali..
      F          Em
saben kenangan karo kowe
     Dm      F   G
sing wis tak larani..
    F    Em      F         Am
aku ngakoni.. saiki berantakan..
      Dm     G        C
tanpo kowe.. uripku ambyar..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G         A
 durung ngerti arti pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti ketangisan..
Dm     G     C
 ora kuat ijenan..

(Chorus)
        F                   G
kartonyono.. aku sing medot janji
    Em
aku sing ngelarani..
   A                    Dm
saiki.. getun ning.. mburi..
       G
nyesel ning ati..
       F                  G
ora nyono.. nyatane terus kangen 
         Em
iseh tresno karo kowe
  A              Dm
banget.. tak rasake..
      G                   C
opo kudu.. balikan karo kowe..

(Int.) C G Am G
       F Em Dm G
                 huuu..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G         A
 durung ngerti arti pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti keterusan..
Dm     G     C   E
 ora kuat ijenan..

(Chorus) (Denny Caknan)
   D                        E
kartonyono ning ngawi medot janjimu
         C#m                      F#
ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
          Bm
sak kabehane wes tak turuti
     E
tapi malah mblenjangi..

  D                     E
budalo malah tak duduhi dalane..
       C#m                   F#
metu kono belok kiri lurus wae
              Bm                  E
rasah nyawang sepionmu seng marai ati
            A
tambah mbebani..

A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E        A
nyesel uwis tak blenjani janji..
Lihat Semua Chord Denny Caknan
Posted on : by
Related Chords: