Kunci Gitar Happy Asmara - Balik Kanan Wae



Songwriter : Faudzi, Music Arranger : Bayu G2B

Capo di fret 3

    C          G
kelingan nalikane
      Am        G
aku ketemu ro kowe
    F
ati iki langsung
           G
iso tresno rasane

      C         G
saben ketemu sliramu
       Am      G
tansah ayem atiku
    F
naliko nyawang
             G
esem lan guyumu.. huu..

       F
sampai tiba
                 G
waktu yang ku nanti..
       C
tak ungkapke roso
G           Am
ning njero ati iki
  G          F
nanging nyatane
      G            C
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
 F           G
aku tresno karo kowe
  C           Am
nanging aku biso opo
      F
ngerteni kowe
 G             C
uwes nyanding uwong liyo..

 F           G
aku kudu iso nerimo
    C            Am
senajan ati loro rasane
    F          G          C
mungkin kabeh iki wes dalane..

(Int.) C G Am G F  G
       C G Am G F  G

F          G                  C
 sepurane aku wes tresno sliramu
             Am             F
senajan aku iki dudu pilihanmu
                  G
mending tak ikhlasno dari pada cidro
C
 mugo kowe bahagia karo wong liyo..

(Intro) F G C..

       F
sampai tiba
                 G
waktu yang ku nanti..
       C
tak ungkapke roso
G           Am
ning njero ati iki
  G          F
nanging nyatane
      G            C
kowe ono sing nduweni..

(Chorus)
 F           G
aku tresno karo kowe
  C           Am
nanging aku biso opo
      F
ngerteni kowe
 G             C
uwes nyanding uwong liyo..

 F           G
aku kudu iso nerimo
    C            Am
senajan ati loro rasane
    F          G          C
mungkin kabeh iki wes dalane..

 F           G
aku tresno karo kowe
  C           Am
nanging aku biso opo
      F
ngerteni kowe
 G             C
uwes nyanding uwong liyo..

 F           G
aku kudu iso nerimo
    C            Am
senajan ati loro rasane
    F          G          C
mungkin kabeh iki wes dalane..

        F
wes wes wes cukup
          G           C
mending balik kanan wae..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: