Kunci Gitar Hana Monina - Kelangan Tresnomu



Capo di fret 2

(Intro) Em  C  D  G
        C D Bm Em C D G

        G
ngene rasane kelangan..
         Bm
kelangan wong sing tak sayang..
         C
peteng jagate atiku
           D
kelingan kowe ninggal aku..

      G
tak lalek-lalekno
        Bm
tapi atiku.. tetep iling..
       C
mung biso nyawang,
                      D
ngangen-ngangen tapi ora biso nyanding..

      Em      Bm
tak tulis.. lagu..
           C          G   -D/F#
tak tembangke nggo sliramu..
        Em      Bm
nandes njero atiku..
       C          D
perihe mbok gawe tatu..

(Chorus)
 G                 D
amung biso nyawang fotomu
  C                 G
saben aku kelingan sliramu..
  C                G
jujur sak jeroning batinku
       Am         D
abot kelingan.. tresnomu..

  G               D
kowe milih tresno sing liyo
 C        G
aku biso opo..
     C         D            G
mung ngempet.. ning njero dodo..

  C         G
lilo kudu lilo..
        D            G
senajan perih.. sing tak roso
  C       G
kuatne atiku..
       D          G
kudu kelangan tresnamu..

(Int.) G D C G
       C G Am D

(Chorus)
 G                 D
amung biso nyawang fotomu
  C                 G
saben aku kelingan sliramu..
  C                G
jujur sak jeroning batinku
       Am         D
abot kelingan.. tresnomu..

  G               D
kowe milih tresno sing liyo
 C        G
aku biso opo..
     C         D            G
mung ngempet.. ning njero dodo..

 G                 D
amung biso nyawang fotomu
  C                 G
saben aku kelingan sliramu..
  C                G
jujur sak jeroning batinku
       Am           D
abot kelingan.. tresnomu..

  G               D
kowe milih tresno sing liyo
 C        G
aku biso opo..
     C         D            G
mung ngempet.. ning njero.. dodo..

  C         G
lilo kudu lilo..
        D            G
senajan perih.. sing tak roso
  C       G
kuatne atiku..
       D          G
kudu kelangan tresnamu..



Hana Monina - Kelangan Tresnomu

(Intro) F#m  D  E  A
        D E C#m F#m D E A

        A
ngene rasane kelangan..
         C#m
kelangan wong sing tak sayang..
         D
peteng jagate atiku
           E
kelingan kowe ninggal aku..

      A
tak lalek-lalekno
        C#m
tapi atiku.. tetep iling..
       D
mung biso nyawang,
                      E
ngangen-ngangen tapi ora biso nyanding..

      F#m     C#m
tak tulis.. lagu..
           D          A   -E/G#
tak tembangke nggo sliramu..
        F#m     C#m
nandes njero atiku..
       D          E
perihe mbok gawe tatu..

(Chorus)
 A                 E
amung biso nyawang fotomu
  D                 A
saben aku kelingan sliramu..
  D                A
jujur sak jeroning batinku
       Bm         E
abot kelingan.. tresnomu..

  A               E
kowe milih tresno sing liyo
 D        A
aku biso opo..
     D         E            A
mung ngempet.. ning njero dodo..

  D         A
lilo kudu lilo..
        E            A
senajan perih.. sing tak roso
  D       A
kuatne atiku..
       E          A
kudu kelangan tresnamu..

(Int.) A E D A
       D A Bm E

(Chorus)
 A                 E
amung biso nyawang fotomu
  D                 A
saben aku kelingan sliramu..
  D                A
jujur sak jeroning batinku
       Bm         E
abot kelingan.. tresnomu..

  A               E
kowe milih tresno sing liyo
 D        A
aku biso opo..
     D         E            A
mung ngempet.. ning njero dodo..

 A                 E
amung biso nyawang fotomu
  D                 A
saben aku kelingan sliramu..
  D                A
jujur sak jeroning batinku
       Bm           E
abot kelingan.. tresnomu..

  A               E
kowe milih tresno sing liyo
 D        A
aku biso opo..
     D         E            A
mung ngempet.. ning njero.. dodo..

  D         A
lilo kudu lilo..
        E            A
senajan perih.. sing tak roso
  D       A
kuatne atiku..
       E          A
kudu kelangan tresnamu..
Lihat Semua Chord Hana Monina
Posted on : by
Related Chords: