Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang



Capo di fret 5

(Intro) C  G  F Dm G

      C     G   Am
tak jaluk.. awakmu..
 A            Dm
ojo gampang nesu..
           G
elingono welingku..

    C    G  Am
kuatno.. atimu..
 A             Dm
iso ngempet rindu..
             G
enteni sak tekaku..

     C  G      Am
pesenku mung siji..
 A         Dm
iso njogo ati..
             G
podo podo nduweni..

          Em     Am
amung kanggo.. kowe..
   F         G
kerjo adoh soko kowe
   Em           Am
ra golek seneng dewe..
 Dm         G
opo maneh seneng-seneng
  C
karo liyane..

(Chorus)
F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           C7
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..

(Int.) F Fm Em A
       F G Em A
       Dm Fm G..

    C    G  Am
kuatno.. atimu..
 A             Dm
iso ngempet rindu..
             G
enteni sak tekaku..

     C  G      Am
pesenku mung siji..
 A         Dm
iso njogo ati..
             G
podo podo nduweni..

          Em     Am
amung kanggo.. kowe..
   F         G
kerjo adoh soko kowe
   Em           Am
ra golek seneng dewe..
 Dm         G
opo maneh seneng-seneng
  C
karo liyane..

(Chorus)
F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           C7
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..

F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           C7
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..
  Dm       G             C
kabeh iki amung kanggo kowe..



Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang

(Intro) F  C  Bb Gm C

      F     C   Dm
tak jaluk.. awakmu..
 D            Gm
ojo gampang nesu..
           C
elingono welingku..

    F    C  Dm
kuatno.. atimu..
 D             Gm
iso ngempet rindu..
             C
enteni sak tekaku..

     F  C      Dm
pesenku mung siji..
 D         Gm
iso njogo ati..
             C
podo podo nduweni..

          Am     Dm
amung kanggo.. kowe..
   Bb        C
kerjo adoh soko kowe
   Am           Dm
ra golek seneng dewe..
 Gm         C
opo maneh seneng-seneng
  F
karo liyane..

(Chorus)
Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           F7
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..

(Int.) Bb Bbm Am D
       Bb C Am D
       Gm Bbm C..

    F    C  Dm
kuatno.. atimu..
 D             Gm
iso ngempet rindu..
             C
enteni sak tekaku..

     F  C      Dm
pesenku mung siji..
 D         Gm
iso njogo ati..
             C
podo podo nduweni..

          Am     Dm
amung kanggo.. kowe..
   Bb        C
kerjo adoh soko kowe
   Am           Dm
ra golek seneng dewe..
 Gm         C
opo maneh seneng-seneng
  F
karo liyane..

(Chorus)
Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           F7
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..

Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           F7
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..
  Gm       C             F
kabeh iki amung kanggo kowe..
Lihat Semua Chord Gilang R Wijaya
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.