Kunci Gitar NDX A.K.A - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version)



C
 (dek.. masio sainganku koncoku dewe)
              C
(sugih sugih, luwih ngganteng seko aku)
 F
(aku panggah mundur dek)
 G
(modal nekat mencintaimu)
Em
 (los sak kabehe)
 Am                       Dm
(pokoke aku tetep panggah mencintaimu)
 G
(wani ngeyel dek)
        C
(wani nekat, wani ajur demi kowe..)

               C
tresno ning njero dodo..
                 Em
sing tak jaluk imbangono..
       F             G
masio aku.. ra sugeh bondo
            C
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      F         G
sak pedote nafasku..
       Em              Am
mung kowe sing tak tunggu..
        Dm            G       C
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      F         G        Em           Am
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Dm            G          C
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

        C
nduweku mung roso tresno
      C
dud setumpuk bondo
      Em
nekat mencintaimu
         Em
kuwi wis dadi prinsipku
     F
ngenei perhatian
     G
ngenei kasih sayang
        C
berjalannya waktu
            C
mugo mugo kowe dadi nyaman

        C
cintaku wis kadung mapan
      C
penuh doa harapan
     Em
berpaling dari hatimu
 Em
itu tidak akan
       F
nek ra kowe ra wae
    G
aku emoh liyane
      C
tetep konsisten mencintaimu selawase..

(Chorus)
      F         G
sak pedote nafasku..
       Em              Am
mung kowe sing tak tunggu..
        Dm            G       C
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      F         G        Em           Am
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Dm            G          C
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

        C
aku panggah tetep ngeyel
         C
masio cinta kowe angel
    Em
ra urusan sainganku
     Em
mung konco cedakku
    F
aku ra bakal mundur
    G
ati wis kadung njegur
        C
wani ngeyel, wani perih
       C
wani mumet, wani ajur

        C
sak pedote nafas iki
          C
sak entek'e nyowo iki
         Em
tresnoku ra pindah ati
       Em
dirimu sing tak tenani
        F
janji bakalan tak jogo
          G
nganti nyowo iki lungo
         C
tresnoku ora mungkin
    C
ora mungkin ngeliyo

          F            G
(sing tak suwun mung siji..)
      Em       Am
(kowe sing gemati..)
          Dm
(jogonen ati iki..)
  G          C
(ojo nganti aku mbok larani..)
        F        G
(tulong jaganen aku..)
        Em         Am
(tulong jogo tresnoku..)
        Dm
(ademe angin dalu..)
   G          C
(dadi saksi bisu..)

(Chorus)
      F         G
sak pedote nafasku..
       Em              Am
mung kowe sing tak tunggu..
        Dm            G       C
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      F         G        Em           Am
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Dm            G          C
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

      F         G
sak pedote nafasku..
       Em              Am
mung kowe sing tak tunggu..
        Dm            G       C
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      F         G        Em           Am
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Dm            G          C
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
       Dm            G          C
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..



NDX A.K.A - Angin Dalu (HipHop Dangdut Version)

G
 (dek.. masio sainganku koncoku dewe)
              G
(sugih sugih, luwih ngganteng seko aku)
 C
(aku panggah mundur dek)
 D
(modal nekat mencintaimu)
Bm
 (los sak kabehe)
 Em                       Am
(pokoke aku tetep panggah mencintaimu)
 D
(wani ngeyel dek)
        G
(wani nekat, wani ajur demi kowe..)

               G
tresno ning njero dodo..
                 Bm
sing tak jaluk imbangono..
       C             D
masio aku.. ra sugeh bondo
            G
moh yen digawe loro..

(Chorus)
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am            D       G
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      C         D        Bm           Em
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

        G
nduweku mung roso tresno
      G
dud setumpuk bondo
      Bm
nekat mencintaimu
         Bm
kuwi wis dadi prinsipku
     C
ngenei perhatian
     D
ngenei kasih sayang
        G
berjalannya waktu
            G
mugo mugo kowe dadi nyaman

        G
cintaku wis kadung mapan
      G
penuh doa harapan
     Bm
berpaling dari hatimu
 Bm
itu tidak akan
       C
nek ra kowe ra wae
    D
aku emoh liyane
      G
tetep konsisten mencintaimu selawase..

(Chorus)
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am            D       G
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      C         D        Bm           Em
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

        G
aku panggah tetep ngeyel
         G
masio cinta kowe angel
    Bm
ra urusan sainganku
     Bm
mung konco cedakku
    C
aku ra bakal mundur
    D
ati wis kadung njegur
        G
wani ngeyel, wani perih
       G
wani mumet, wani ajur

        G
sak pedote nafas iki
          G
sak entek'e nyowo iki
         Bm
tresnoku ra pindah ati
       Bm
dirimu sing tak tenani
        C
janji bakalan tak jogo
          D
nganti nyowo iki lungo
         G
tresnoku ora mungkin
    G
ora mungkin ngeliyo

          C            D
(sing tak suwun mung siji..)
      Bm       Em
(kowe sing gemati..)
          Am
(jogonen ati iki..)
  D          G
(ojo nganti aku mbok larani..)
        C        D
(tulong jaganen aku..)
        Bm         Em
(tulong jogo tresnoku..)
        Am
(ademe angin dalu..)
   D          G
(dadi saksi bisu..)

(Chorus)
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am            D       G
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      C         D        Bm           Em
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am            D       G
ora ono liyane.. sing ning atiku..
      C         D        Bm           Em
sak enteke nyawaku.. ora ngaleh tresnaku
(wani ngeyel dek)
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
Lihat Semua :

NDX A.K.A

Chord Kunci Gitar lainnya: