Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Cerito Wingi



Capo di fret 4

(Intro) C Am F G
        Am F G C..

        C          G/B
yen aku ngerti fotomu
        Am
ngelengake biyen kae
          F            D
kowe sing tau tak kenalke
       G
wong tuaku..

           C        G
pancen wis dudu jodone
      Am             Em
aku lilo mbok tinggalke
       F
kowe lungo ninggal aku
        G
mergo masalah sepele..

(Intro) C Am F G..

        C
ra sengojo aku ngerti
       Am
fotomu sih ning hapeku
        F         D
tansah agawe nambai
       G
ambekanku soyo jeru

        C        E
mergo suwe raketemu
          Am
ra pernah krungu kabarmu
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

(Chorus)
  Am
matursuwun..
           F
loro sing mbok paringi..
       G
gedene roso tresnaku..
        C               E
nyatane mung mbok blenjani..

   Am
crito wingi..
        F
rabakal tak baleni..
      G                       C
cukup tak simpen neng jerone ati..

     Dm         E
arep sak kuat kuate
 Am         G
aku ngupaya'ke ..
         Dm         G
ra bakal kowe ngerteni
       C
gedene roso iki

(Int.) C Am F G
       Am F G C

        C
ra sengojo aku ngerti
       Am
fotomu sih ning hapeku
        F
tansah agawe nambai
       G
ambekanku soyo jeru

        C        E
mergo suwe raketemu
          Am
ra pernah krungu kabarmu
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

(Chorus)
  Am
matursuwun..
           F
loro sing mbok paringi..
       G
gedene roso tresnaku..
        C               E
nyatane mung mbok blenjani..

   Am
crito wingi..
        F
rabakal tak baleni..
      G                       C
cukup tak simpen neng jerone ati..

     Dm         E
arep sak kuat kuate
 Am         G
aku ngupaya'ke ..
         Dm         G
ra bakal kowe ngerteni
       C
gedene roso iki



Gilang R Wijaya - Cerito Wingi

(Intro) E C#m A B
        C#m A B E..

        E          B/D#
yen aku ngerti fotomu
        C#m
ngelengake biyen kae
          A            F#
kowe sing tau tak kenalke
       B
wong tuaku..

           E        B
pancen wis dudu jodone
      C#m            G#m
aku lilo mbok tinggalke
       A
kowe lungo ninggal aku
        B
mergo masalah sepele..

(Intro) E C#m A B..

        E
ra sengojo aku ngerti
       C#m
fotomu sih ning hapeku
        A         F#
tansah agawe nambai
       B
ambekanku soyo jeru

        E        G#
mergo suwe raketemu
          C#m
ra pernah krungu kabarmu
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

(Chorus)
  C#m
matursuwun..
           A
loro sing mbok paringi..
       B
gedene roso tresnaku..
        E               G#
nyatane mung mbok blenjani..

   C#m
crito wingi..
        A
rabakal tak baleni..
      B                       E
cukup tak simpen neng jerone ati..

     F#m        G#
arep sak kuat kuate
 C#m        B
aku ngupaya'ke ..
         F#m        B
ra bakal kowe ngerteni
       E
gedene roso iki

(Int.) E C#m A B
       C#m A B E

        E
ra sengojo aku ngerti
       C#m
fotomu sih ning hapeku
        A
tansah agawe nambai
       B
ambekanku soyo jeru

        E        G#
mergo suwe raketemu
          C#m
ra pernah krungu kabarmu
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

(Chorus)
  C#m
matursuwun..
           A
loro sing mbok paringi..
       B
gedene roso tresnaku..
        E               G#
nyatane mung mbok blenjani..

   C#m
crito wingi..
        A
rabakal tak baleni..
      B                       E
cukup tak simpen neng jerone ati..

     F#m        G#
arep sak kuat kuate
 C#m        B
aku ngupaya'ke ..
         F#m        B
ra bakal kowe ngerteni
       E
gedene roso iki
Lihat Semua :

Chord Gilang R Wijaya - Cerito Wingi

Chord Kunci Gitar lainnya: