Kunci Gitar Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Kenangan



Ciptaan : Yuni Ayunda

(Intro) C Em F C Dm C G..

C          Em
dek.. ning kene..
    F        C
aku tansah kelingan..
    Dm           C
kelingan sliramu sing tak sayang
     G
kowe sing tak eman..

C       Em           F       C
dek.. rungokne.. jeritane atiku
        Dm       C
nyonggo abote rindu..
      G              C
mergo suwe.. ora ketemu..

(Intro) F G C..

      Am            G            C
mergo kahanan.. aku ning perantauan
         F
kanggo masa depan..
D       G
 demi kowe sing tak sayang..

(Chorus)
         C           G
lamongan ninggal kenangan..
    Am           Em
naliko awak dewe barengan
   F             C
mlaku-mlaku.. gandeng tangan
       G
ning waduk gondang..

     C            G
bendungan dadi saksi..
     Am         Em
kowe lan aku ngucap janji
      F              C
tresnoku lahir batin lan suci
    G                     C
kanggo kowe.. sehidup semati..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em A Dm G C

      Am            G            C
mergo kahanan.. aku ning perantauan
         F
kanggo masa depan..
D       G               F  G
 demi kowe sing tak sayang..

(Chorus)
         C           G
lamongan ninggal kenangan..
    Am           Em
naliko awak dewe barengan
   F             C
mlaku-mlaku.. gandeng tangan
       G
ning waduk gondang..

     C            G
bendungan dadi saksi..
     Am         Em
kowe lan aku ngucap janji
      F              C
tresnoku lahir batin lan suci
    G
kanggo kowe..

         C           G
lamongan ninggal kenangan..
    Am           Em
naliko awak dewe barengan
   F             C
mlaku-mlaku.. gandeng tangan
       G
ning waduk gondang..

     C            G
bendungan dadi saksi..
     Am         Em
kowe lan aku ngucap janji
      F              C
tresnoku lahir batin lan suci
    G                     C
kanggo kowe.. sehidup semati..

Am        G        C
dek.. entenono tekaku..
Lihat Semua Chord Gerry Mahesa
Posted on : by
Related Chords: