Kunci Gitar Fira Azahra - Yo Wes



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        Em  Am  F  G..

C            G    Am    Em
opo pancen kui alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
F           G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
-G        F
 abot tresno nanging..
       G
kowe mblenjani janji..

C           G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
F        G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

(Chorus)
          F       G        C
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        F           G
mugi Gusti paring kulo..
      C
ati kuat ora sambat..

          F
yo wes yo ben..
    G           C  Am
wes pancen takdire..
          F
tetep tak lakoni
    G         C
senajan loro ati..

(Int.) C G Am G
       F C Dm G
       C G Am G
       F  G..

C            G    Am    Em
opo pancen kui alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
F           G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
         F
abot tresno nanging..
       G
kowe mblenjani janji..

C           G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
F        G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

(Chorus)
          F       G        C
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        F           G
mugi Gusti paring kulo..
      C
ati kuat ora sambat..

          F
yo wes yo ben..
    G           C  Am
wes pancen takdire..
          F
tetep tak lakoni
    G         C
senajan loro ati..

          F       G        C
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        F           G
mugi Gusti paring kulo..
      C
ati kuat ora sambat..

          F
yo wes yo ben..
    G           C  Am
wes pancen takdire..
          F
tetep tak lakoni
    G         C  Am
senajan loro ati..
          F
tetep tak lakoni
    G         C
senajan loro ati..



Fira Azahra - Yo Wes

(Intro) B F# G#m D#m
        E B C#m F#
        D#m  G#m  E  F#..

B            F#   G#m   D#m
opo pancen kui alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
E           F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
-F#       E
 abot tresno nanging..
       F#
kowe mblenjani janji..

B           F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
E        F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

(Chorus)
          E       F#       B
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        E           F#
mugi Gusti paring kulo..
      B
ati kuat ora sambat..

          E
yo wes yo ben..
    F#          B  G#m
wes pancen takdire..
          E
tetep tak lakoni
    F#        B
senajan loro ati..

(Int.) B F# G#m F#
       E B C#m F#
       B F# G#m F#
       E  F#..

B            F#   G#m   D#m
opo pancen kui alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
E           F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
         E
abot tresno nanging..
       F#
kowe mblenjani janji..

B           F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
E        F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

(Chorus)
          E       F#       B
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        E           F#
mugi Gusti paring kulo..
      B
ati kuat ora sambat..

          E
yo wes yo ben..
    F#          B  G#m
wes pancen takdire..
          E
tetep tak lakoni
    F#        B
senajan loro ati..

          E       F#       B
yo wes yo ben.. kudu dilakoni..
        E           F#
mugi Gusti paring kulo..
      B
ati kuat ora sambat..

          E
yo wes yo ben..
    F#          B  G#m
wes pancen takdire..
          E
tetep tak lakoni
    F#        B  G#m
senajan loro ati..
          E
tetep tak lakoni
    F#        B
senajan loro ati..

Chord Fira Azahra

Chord Fira Azahra - Yo Wes

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :