Kunci Gitar Fira Azahra - Tak Losne



(Intro) C..

 F          G
ora centang biru..
    Em     Am
aplikasi jahatmu..
       F            G        C
supoyo aku.. ra ngerti statusmu..

F                   G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh tok privatne..
        F
tak los ke wae
       G           C
kowe online ro liyane..

(Intro) F Em G

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
       Dm        G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am           Dm
janjimu karo aku 
       G         C
kowe biso njogo ati..

(Intro) F Em F G C..

(Chorus)
F           G
kurang opo aku sayang
     Em        Am
kowe tego ngeliyan..
      F
tak gadang gadang
     G          C
nyatane kowe ngilang..

F                   G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh tok privatne..
        F
tak los ke wae
       G           C
kowe online ro liyane..

(Int.) F G Em Am-G-F
       F G Am..
       Dm  Em  F G

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
       Dm        G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am           Dm
janjimu karo aku 
       G         C
kowe biso njogo ati..

(Intro) F Em F G C..

(Chorus)
F           G
kurang opo aku sayang
     Em        Am
kowe tego ngeliyan..
      F
tak gadang gadang
     G          C
nyatane kowe ngilang..

F                   G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh tok privatne..
        F
tak los ke wae
       G           C
kowe online ro liyane..

(Intro) Dm  F  G

 F          G
ora centang biru..
    Em     Am
aplikasi jahatmu..
       F            G        C
supoyo aku.. ra ngerti statusmu..

(Chorus)
F                   G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh tok privatne..
        Dm
tak los ke wae
       G           C
kowe online ro liyane..

        F
tak los ke wae
       G           C
kowe online ro liyane..
Lihat Semua Chord Fira Azahra
Posted on : by
Related Chords: