Era Syaqira - Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue Chord Mudah

Capo : fret 3

(Intro) D Em A D 
        G D A D

            D                      Em
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              A                      D
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             D                       Em
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   A
ojo plenggang plenggong
                        D
mengko mundhak kaya grandhong

            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Intro) D A G D
        G D A D

(Chorus)
       D                 Em
ojo ngece karo wong ora ndue
        A                   D
raja brana yen mati ora digawa..
        G                    D
bebasan urip mung mampir ngombe
        A                    D
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

       D                 Em
ojo ngece karo wong ora ndue
        A                   D
raja brana yen mati ora digawa..
        G                    D
bebasan urip mung mampir ngombe
        A                    D
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

             D                  Em
nek numpak sepur asepe metu ndhuwur
             A                   D
tiwas ajur mumur yen urip ora diatur
             D                 Em
nek numpak motor asepe metu ngisor
                  A
urip ning alam ndunyo
                   D
kudu sugih andhap asor..

             G                D
nek numpak becak asepe metu telak
              A                     D
ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
             G                  D
nek numpak andhong asepe metu bokong
                   A
ojo plenggang plenggong
                        D
mengko mundhak kaya grandhong

(Intro) G D A D

            D                      Em
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              A                      D
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             D                       Em
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   A
ojo plenggang plenggong
                        D
mengko mundhak kaya grandhong

            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Int.) Bm D Bm Bm
       Bm D Bm Bm
       D  Bm  D  Bm D..

     D                 Em
dadi wong ojo rumangsa biso
         A                    D
nanging uwong sing biso rumangsa
            G                   D
wong sing becik simpena kebecikane
        A                     D
ngono kuwi jarene simbahku dhewe..

            D                      Em
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              A                      D
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             D                       Em
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   A
ojo plenggang plenggong
                        D
mengko mundhak kaya grandhong

            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            D                      Em
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              A                      D
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             D                       Em
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   A
ojo plenggang plenggong
                        D
mengko mundhak kaya grandhong

            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            G                    D
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                A                     D
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

Variasi Chord

(Intro) G Am D G 
        C G D G

            G                      Am
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              D                      G
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             G                       Am
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   D
ojo plenggang plenggong
                        G
mengko mundhak kaya grandhong

            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Intro) G D C G
        C G D G

(Chorus)
       G                 Am
ojo ngece karo wong ora ndue
        D                   G
raja brana yen mati ora digawa..
        C                    G
bebasan urip mung mampir ngombe
        D                    G
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

       G                 Am
ojo ngece karo wong ora ndue
        D                   G
raja brana yen mati ora digawa..
        C                    G
bebasan urip mung mampir ngombe
        D                    G
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

             G                  Am
nek numpak sepur asepe metu ndhuwur
             D                   G
tiwas ajur mumur yen urip ora diatur
             G                 Am
nek numpak motor asepe metu ngisor
                  D
urip ning alam ndunyo
                   G
kudu sugih andhap asor..

             C                G
nek numpak becak asepe metu telak
              D                     G
ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
             C                  G
nek numpak andhong asepe metu bokong
                   D
ojo plenggang plenggong
                        G
mengko mundhak kaya grandhong

(Intro) C G D G

            G                      Am
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              D                      G
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             G                       Am
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   D
ojo plenggang plenggong
                        G
mengko mundhak kaya grandhong

            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Int.) Em G Em Em
       Em G Em Em
       G  Em  G  Em G..

     G                 Am
dadi wong ojo rumangsa biso
         D                    G
nanging uwong sing biso rumangsa
            C                   G
wong sing becik simpena kebecikane
        D                     G
ngono kuwi jarene simbahku dhewe..

            G                      Am
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              D                      G
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             G                       Am
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   D
ojo plenggang plenggong
                        G
mengko mundhak kaya grandhong

            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            G                      Am
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              D                      G
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             G                       Am
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   D
ojo plenggang plenggong
                        G
mengko mundhak kaya grandhong

            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            C                    G
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                D                     G
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

Chord Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue