Kunci Gitar Era Syaqira - Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue



Capo di fret 3

(Intro) C Dm G C 
        F C G C

            C                      Dm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              G                      C
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             C                       Dm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   G
ojo plenggang plenggong
                        C
mengko mundhak kaya grandhong

            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Intro) C G F C
        F C G C

(Chorus)
       C                 Dm
ojo ngece karo wong ora ndue
        G                   C
raja brana yen mati ora digawa..
        F                    C
bebasan urip mung mampir ngombe
        G                    C
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

       C                 Dm
ojo ngece karo wong ora ndue
        G                   C
raja brana yen mati ora digawa..
        F                    C
bebasan urip mung mampir ngombe
        G                    C
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

             C                  Dm
nek numpak sepur asepe metu ndhuwur
             G                   C
tiwas ajur mumur yen urip ora diatur
             C                 Dm
nek numpak motor asepe metu ngisor
                  G
urip ning alam ndunyo
                   C
kudu sugih andhap asor..

             F                C
nek numpak becak asepe metu telak
              G                     C
ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
             F                  C
nek numpak andhong asepe metu bokong
                   G
ojo plenggang plenggong
                        C
mengko mundhak kaya grandhong

(Intro) F C G C

            C                      Dm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              G                      C
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             C                       Dm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   G
ojo plenggang plenggong
                        C
mengko mundhak kaya grandhong

            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Int.) Am C Am Am
       Am C Am Am
       C  Am  C  Am C..

     C                 Dm
dadi wong ojo rumangsa biso
         G                    C
nanging uwong sing biso rumangsa
            F                   C
wong sing becik simpena kebecikane
        G                     C
ngono kuwi jarene simbahku dhewe..

            C                      Dm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              G                      C
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             C                       Dm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   G
ojo plenggang plenggong
                        C
mengko mundhak kaya grandhong

            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            C                      Dm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              G                      C
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             C                       Dm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   G
ojo plenggang plenggong
                        C
mengko mundhak kaya grandhong

            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            F                    C
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                G                     C
bingung golek duit ngurusi barang kejepit



Era Syaqira - Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue

(Intro) F Gm C F 
        Bb F C F

            F                      Gm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              C                      F
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             F                       Gm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   C
ojo plenggang plenggong
                        F
mengko mundhak kaya grandhong

            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Intro) F C Bb F
        Bb F C F

(Chorus)
       F                 Gm
ojo ngece karo wong ora ndue
        C                   F
raja brana yen mati ora digawa..
        Bb                   F
bebasan urip mung mampir ngombe
        C                    F
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

       F                 Gm
ojo ngece karo wong ora ndue
        C                   F
raja brana yen mati ora digawa..
        Bb                   F
bebasan urip mung mampir ngombe
        C                    F
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

             F                  Gm
nek numpak sepur asepe metu ndhuwur
             C                   F
tiwas ajur mumur yen urip ora diatur
             F                 Gm
nek numpak motor asepe metu ngisor
                  C
urip ning alam ndunyo
                   F
kudu sugih andhap asor..

             Bb               F
nek numpak becak asepe metu telak
              C                     F
ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
             Bb                 F
nek numpak andhong asepe metu bokong
                   C
ojo plenggang plenggong
                        F
mengko mundhak kaya grandhong

(Intro) Bb F C F

            F                      Gm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              C                      F
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             F                       Gm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   C
ojo plenggang plenggong
                        F
mengko mundhak kaya grandhong

            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

(Int.) Dm F Dm Dm
       Dm F Dm Dm
       F  Dm  F  Dm F..

     F                 Gm
dadi wong ojo rumangsa biso
         C                    F
nanging uwong sing biso rumangsa
            Bb                  F
wong sing becik simpena kebecikane
        C                     F
ngono kuwi jarene simbahku dhewe..

            F                      Gm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              C                      F
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             F                       Gm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   C
ojo plenggang plenggong
                        F
mengko mundhak kaya grandhong

            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            F                      Gm
nek rujak nanas pantes diwadhahi gelas
              C                      F
tiwas adhem panas sing digagas ora waras
             F                       Gm
nek rujak dondong pantes diwadhahi lodhong
                   C
ojo plenggang plenggong
                        F
mengko mundhak kaya grandhong

            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit
            Bb                   F
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
                C                     F
bingung golek duit ngurusi barang kejepit

Chord Era Syaqira

Chord Era Syaqira - Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :