Kunci Gitar Era Syaqira - Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX)



Capo di fret 6

(Intro) Am  G  F G Am..
        Am  G  F G Am..

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji
          G
koyo uyah ambi banyu
          Am
dadi siji ring njero segoro..

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji
          G
koyo uyah ambi banyu
          Am
dadi siji ring njero segoro..

     F    G         Am
asin rasane banyu segoro
Em                G          Am
sampek mbesuke asine hang keroso

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji..

(Int.) Am...
       Am  Em  Am  Em Am


Am
ojo was-was ugo ojo mamang..
F                       Am
awak isun mung kanggo riko...

Am
tuluse ati roso asih hang suci
     Em        F           Am
mung riko lan isun hang duweni

 Am                              G
alangan lan cobaan hang teko nggudo
Am
sing biso medoteno taline roso..
   Am                                G
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
  Am
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..

(Intro) Am F  Am

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji
          G
koyo uyah ambi banyu
          Am
dadi siji ring njero segoro..

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji
          G
koyo uyah ambi banyu
          Am
dadi siji ring njero segoro..

     F    G         Am
asin rasane banyu segoro
Em                G          Am
sampek mbesuke asine hang keroso

Am
semene lawase
           Am
isun lan riko dadi siji..

(Int.) Am...
       Am... Am...
       Am... Am...
       Am  Em  Am  Em Am

Am
ojo was-was ugo ojo mamang..
F                       Am
awak isun mung kanggo riko...

Am
tuluse ati roso asih hang suci
     Em        F           Am
mung riko lan isun hang duweni

 Am                              G
alangan lan cobaan hang teko nggudo
Am
sing biso medoteno taline roso..
   Am                                G
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
  Am
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..



Era Syaqira - Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX)

(Intro) D#m  C#  B C# D#m..
        D#m  C#  B C# D#m..

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji
          C#
koyo uyah ambi banyu
          D#m
dadi siji ring njero segoro..

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji
          C#
koyo uyah ambi banyu
          D#m
dadi siji ring njero segoro..

     B    C#        D#m
asin rasane banyu segoro
A#m               C#         D#m
sampek mbesuke asine hang keroso

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji..

(Int.) D#m...
       D#m  A#m  D#m  A#m D#m


D#m
ojo was-was ugo ojo mamang..
B                       D#m
awak isun mung kanggo riko...

D#m
tuluse ati roso asih hang suci
     A#m       B           D#m
mung riko lan isun hang duweni

 D#m                             C#
alangan lan cobaan hang teko nggudo
D#m
sing biso medoteno taline roso..
   D#m                               C#
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
  D#m
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..

(Intro) D#m B  D#m

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji
          C#
koyo uyah ambi banyu
          D#m
dadi siji ring njero segoro..

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji
          C#
koyo uyah ambi banyu
          D#m
dadi siji ring njero segoro..

     B    C#        D#m
asin rasane banyu segoro
A#m               C#         D#m
sampek mbesuke asine hang keroso

D#m
semene lawase
           D#m
isun lan riko dadi siji..

(Int.) D#m...
       D#m... D#m...
       D#m... D#m...
       D#m  A#m  D#m  A#m D#m

D#m
ojo was-was ugo ojo mamang..
B                       D#m
awak isun mung kanggo riko...

D#m
tuluse ati roso asih hang suci
     A#m       B           D#m
mung riko lan isun hang duweni

 D#m                             C#
alangan lan cobaan hang teko nggudo
D#m
sing biso medoteno taline roso..
   D#m                               C#
gandengan tangan isun ojo di cul culeno
  D#m
koyo uyah lan banyu ono ring segoro..
Lihat Semua Chord Era Syaqira
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.