Kunci Gitar Agos Kotak - Pengen Tobat



🎸 kalo D/F# sulit bisa pakai D saja.

Capo di fret 3

(Intro) G     Am  G   D/F# Em
        wo..ooo.. ha..a... a..
        G     Am  G   D/F# Em
        wo..ooo.. ha..a... a..

        G   Am  D C Em
        G   Am  D C Em..

      Em              G
jaman cilik aku diwarai ngaji
        Am              Em
yen wis gede supoyo ngerti (lolololo jos)
       Em           G
ngerti iku pancen larang regane
    Am             Em
ojo eman karo duit'e..

       D        C         Em
teko gede aku salah pergaulan..
        D          C           Em
salah polah dadi bocah ora nggenah..

(Intro) D C Em..
        D C Em..

       Em
seneng omben
               G
doyan ngoplo demen main togel
    Am             Em
jatahe aku bocah rewel (solololo)
      Am
gaweanku mung cangkru'an
          Em
lan omben ombenan
      D                     Em
koyo uwong ora nduwe masa depan..

Am                  G
 aku sadar pengen mari ya Allah..
D        C          Em
 nakalku niat tak lereni..
Am                  G
 aku pengen cedek marang Ilahi..
D       C          Em
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      Em
pak ustad.. (pak ustad..)
             Am
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      Em
pak ustad.. (agos kotak, agos kotak)
             Am
aku pengen tobat..
(agos kotak, agos kotak, kotak)
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji..

(Int.) Am G D Em
       Am G D Em
       D C Em..
       D C Em..

       Em
seneng omben
               G
doyan ngoplo demen main togel
    Am             Em
jatahe aku bocah rewel (kotak kotak)
      Am
gaweanku mung cangkru'an
          Em
lan omben ombenan
      D                     Em
koyo uwong ora nduwe masa depan..

Am                  G
 aku sadar pengen mari ya Allah..
D        C          Em
 nakalku niat tak lereni..
Am                  G
 aku pengen cedek marang Ilahi..
D       C          Em
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      Em
pak ustad.. (pak ustad..)
             Am
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      Em
pak ustad.. (pak ustad..)
             Am
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji..
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji..
       D  C               Em
mbah yai.. aku waraono ngaji.. 



Agos Kotak - Pengen Tobat

(Intro) A#    Cm  A#  Am Gm
        ho..ooo.. ha..a..a..
        A#    Cm  A#  Am Gm
        ho..ooo.. ha..a..a..

        A#  Cm  F D# Gm
        A#  Cm  F D# Gm..

      Gm              A#
jaman cilik aku diwarai ngaji
        Cm              Gm
yen wis gede supoyo ngerti (lolololo jos)
       Gm           A#
ngerti iku pancen larang regane
    Cm             Gm
ojo eman karo duit'e..

       F        D#        Gm
teko gede aku salah pergaulan..
        F          D#          Gm
salah polah dadi bocah ora nggenah..

(Intro) F D# Gm..
        F D# Gm..

       Gm
seneng omben
               A#
doyan ngoplo demen main togel
    Cm             Gm
jatahe aku bocah rewel (solololo)
      Cm
gaweanku mung cangkru'an
          Gm
lan omben ombenan
      F                     Gm
koyo uwong ora nduwe masa depan..

Cm                  A#
 aku sadar pengen mari ya Allah..
F        D#         Gm
 nakalku niat tak lereni..
Cm                  A#
 aku pengen cedek marang Ilahi..
F       D#         Gm
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      Gm
pak ustad.. (pak ustad..)
             Cm
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      Gm
pak ustad.. (agos kotak, agos kotak)
             Cm
aku pengen tobat..
(agos kotak, agos kotak, kotak)
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..

(Int.) Cm A# F Gm
       Cm A# F Gm
       F D# Gm..
       F D# Gm..

       Gm
seneng omben
               A#
doyan ngoplo demen main togel
    Cm             Gm
jatahe aku bocah rewel (kotak kotak)
      Cm
gaweanku mung cangkru'an
          Gm
lan omben ombenan
      F                     Gm
koyo uwong ora nduwe masa depan..

Cm                  A#
 aku sadar pengen mari ya Allah..
F        D#         Gm
 nakalku niat tak lereni..
Cm                  A#
 aku pengen cedek marang Ilahi..
F       D#         Gm
 mugo dosoku diampuni..

(Chorus)
      Gm
pak ustad.. (pak ustad..)
             Cm
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..

      Gm
pak ustad.. (pak ustad..)
             Cm
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..
       F  D#              Gm
mbah yai.. aku waraono ngaji..
Lihat Semua Chord Agos Kotak
Posted on : by
Related Chords: