Kunci Gitar Dwi Putra - Lintang Ati



(Intro) C  Em  F G C
        Dm  Am  F G C

        C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) C Em F C Dm G C
       Dm  Em  F G C

        C             
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             Em
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       Em
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..



Dwi Putra - Lintang Ati

(Intro) G  Bm  C D G
        Am  Em  C D G

        G
Lintang sing ono ning wengi
Bm
Gawe kengen ati
 C
Ati sing tansah
D            G
nandang kasmaran iki
Am
Endahe esemmu..
     Em
gawe bungahe atiku
        C                  D
Mung sliramu pepujaning atiku..

      G
Ning awang katon netramu
Bm
Ing saben wengiku
  C            D     G
Keroso ing sumilire angin dalu..
Am
Sliramu doh ningmas
          Em
seng dadi memanike kalbu
        C                     D
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
Aku tresno sliramu..

(Intro) C D G

(Chorus)
Em             Bm
Ning angin tak titepne
  C                G
Roso kangen marang sliramu
  C                 G
Nadyan batin pingin ketemu
       Am           D
Amung iso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kengen
  C                    G
Kangen sing ning njero dodoku
    C           G
Gedine roso tresno iki
          Am       D          G
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) G Bm C G Am D G
       Am  Bm  C D G

        G             
Lintang sing ono ning wengi
Bm
Gawe kengen ati
 C
Ati sing tansah
D            G
nandang kasmaran iki
Am
Endahe esemmu..
     Em
gawe bungahe atiku
        C                  D
Mung sliramu pepujaning atiku..

      G
Ning awang katon netramu
Bm
Ing saben wengiku
  C            D     G
Keroso ing sumilire angin dalu..
Am
Sliramu doh ningmas
          Em
seng dadi memanike kalbu
        C                     D
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                G
Aku tresno sliramu..

(Intro) C D G

(Chorus)
Em             Bm
Ning angin tak titepne
  C                G
Roso kangen marang sliramu
  C                 G
Nadyan batin pingin ketemu
       Am           D
Amung iso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kengen
  C                    G
Kangen sing ning njero dodoku
    C           G
Gedine roso tresno iki
          Am       D          G
amung tak simpen.. ning njero ati..
Lihat Semua Chord Dwi Putra
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.