Kunci Gitar Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti



Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C..

C   G           Am
semilir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu..

C   G         Am
aku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono ning sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..

(Chorus)
                   F
mbok gandeng tanganku..
              G
mbok elus pipiku..
           Em
sak kuate ati..
                    A
kowe ngungkapke tresno..

                    Dm
yo mung kanggo kang mas..
                   G
wong sing tak kangeni..
                C
awan lan rino wengi..

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         C
lintange ati..

(Int.) F G Am Em
       F  Fm  C..
       F  G  C..

C   G           Am
semilir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu..

C   G         Am
aku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono ning sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..

(Chorus)
                   F
mbok gandeng tanganku..
              G
mbok elus pipiku..
           Em
sak kuate ati..
                    A
kowe ngungkapke tresno..

                    Dm
yo mung kanggo kang mas..
                   G
wong sing tak kangeni..
                C
awan lan rino wengi..

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         C
lintange ati..



Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti

(Intro) E B C#m G#m
        A E F#m B E..

E   B           C#m
semilir angin wengi..
    G#m          A        G#m
nggugah roso.. kangene atiku
       F#m          B
soyo jeru ning sliramu..

E   B         C#m
aku dewean.. ono kene..
     G#m         A
sing bakal ngenteni balimu..
 F#m            B
ono ning sandingku..

A                 G#m
 tak jaluk gedene sabarmu
A                  B
 ikhlas ngenteni tekaku..

(Chorus)
                   A
mbok gandeng tanganku..
              B
mbok elus pipiku..
           G#m
sak kuate ati..
                    C#
kowe ngungkapke tresno..

                    F#m
yo mung kanggo kang mas..
                   B
wong sing tak kangeni..
                E
awan lan rino wengi..

E            B
tresno tulus ing ati
    C#m        G#m
ora bakal biso keganti
         A              B
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         E
lintange ati..

(Int.) A B C#m G#m
       A  Am  E..
       A  B  E..

E   B           C#m
semilir angin wengi..
    G#m          A        G#m
nggugah roso.. kangene atiku
       F#m          B
soyo jeru ning sliramu..

E   B         C#m
aku dewean.. ono kene..
     G#m         A
sing bakal ngenteni balimu..
 F#m            B
ono ning sandingku..

A                 G#m
 tak jaluk gedene sabarmu
A                  B
 ikhlas ngenteni tekaku..

(Chorus)
                   A
mbok gandeng tanganku..
              B
mbok elus pipiku..
           G#m
sak kuate ati..
                    C#
kowe ngungkapke tresno..

                    F#m
yo mung kanggo kang mas..
                   B
wong sing tak kangeni..
                E
awan lan rino wengi..

E            B
tresno tulus ing ati
    C#m        G#m
ora bakal biso keganti
         A              B
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         E
lintange ati..
Lihat Semua Chord Dwi Putra
Posted on : by
Related Chords: