Kunci Gitar Dwi Putra - Ati Sing Liyo



(Intro) C F G C Am F G C..

C      G        Am
pancen iki dudu dalane..
A         Dm                  G
 aku lan sliramu wes dudu jodone..
    Em                 Am
tak tompo kanti ikhlas atiku
       Dm                        G
kowe medot tresno mergo ati sing liyo..

C      G           Am
kadung jeru nandes atiku..
A            Dm                 G
 tresno sing tak roso karo sliramu..
  Em
padang langit iki..
      Am
malih dadi mego mendung
     Dm                 G
tangise ati ra biso ketulung..

 Am         F          G
ilang.. wes ilang kari kenangan
     Em          Am
kowe medot tresnoku
         F               G
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               F
mung siji penjalukku
               G
kowe jo sampek lali
              Em
karo aku sing tau
               Am
bahagia ro dirimu..
                Dm
kabeh perjuanganku..
             G
ora mbok regani..
               C
tunggunen karmamu
          Em         Am
yang menanti saat nanti..

                F
netes iluh ning pipiku
                G
sing deres mili iki
            C
mergo atimu wes di gawe
Em        Am
ayem karo wong liyo
               Dm
sing tak karepake..
            G
mugo kowe biso..
                 C
bahagia karo dek'e..

(Int.) F G Em Am A Dm G C..

 Am         F          G
ilang.. wes ilang kari kenangan
     Em          Am
kowe medot tresnoku
         F               G
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               F
mung siji penjalukku
               G
kowe jo sampek lali
              Em
karo aku sing tau
               Am
bahagia ro dirimu..
                Dm
kabeh perjuanganku..
             G
ora mbok regani..
               C
tunggunen karmamu
          Em         Am
yang menanti saat nanti..

                F
netes iluh ning pipiku
                G
sing deres mili iki
            C
mergo atimu wes di gawe
Em        Am
ayem karo wong liyo
               Dm
sing tak karepake..
            G
mugo kowe biso..
                 C
bahagia karo dek'e..

               Dm
sing tak karepake..
            G
mugo kowe biso..
                 C
bahagia karo dek'e..



Dwi Putra - Ati Sing Liyo

(Intro) A# D# F A# Gm D# F A#..

A#     F        Gm
pancen iki dudu dalane..
G         Cm                  F
 aku lan sliramu wes dudu jodone..
    Dm                 Gm
tak tompo kanti ikhlas atiku
       Cm                        F
kowe medot tresno mergo ati sing liyo..

A#     F           Gm
kadung jeru nandes atiku..
G            Cm                 F
 tresno sing tak roso karo sliramu..
  Dm
padang langit iki..
      Gm
malih dadi mego mendung
     Cm                 F
tangise ati ra biso ketulung..

 Gm         D#         F
ilang.. wes ilang kari kenangan
     Dm          Gm
kowe medot tresnoku
         D#              F
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               D#
mung siji penjalukku
               F
kowe jo sampek lali
              Dm
karo aku sing tau
               Gm
bahagia ro dirimu..
                Cm
kabeh perjuanganku..
             F
ora mbok regani..
               A#
tunggunen karmamu
          Dm         Gm
yang menanti saat nanti..

                D#
netes iluh ning pipiku
                F
sing deres mili iki
            A#
mergo atimu wes di gawe
Dm        Gm
ayem karo wong liyo
               Cm
sing tak karepake..
            F
mugo kowe biso..
                 A#
bahagia karo dek'e..

(Int.) D# F Dm Gm G Cm F A#..

 Gm         D#         F
ilang.. wes ilang kari kenangan
     Dm          Gm
kowe medot tresnoku
         D#              F
demi dek'e.. sing mbok sayang..

(Chorus)
               D#
mung siji penjalukku
               F
kowe jo sampek lali
              Dm
karo aku sing tau
               Gm
bahagia ro dirimu..
                Cm
kabeh perjuanganku..
             F
ora mbok regani..
               A#
tunggunen karmamu
          Dm         Gm
yang menanti saat nanti..

                D#
netes iluh ning pipiku
                F
sing deres mili iki
            A#
mergo atimu wes di gawe
Dm        Gm
ayem karo wong liyo
               Cm
sing tak karepake..
            F
mugo kowe biso..
                 A#
bahagia karo dek'e..

               Cm
sing tak karepake..
            F
mugo kowe biso..
                 A#
bahagia karo dek'e..
Lihat Semua Chord Dwi Putra
Posted on : by
Related Chords: