Kunci Gitar Dutkustik - Ambarawa Ninggal Cerito



(Intro) G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G D

 G             C
mbiyen tau ono cerito tresno
D                 G
 antarane koe lan aku..
Em     E             Am
 seng uwes ngucap janji
                 D
berjuang tekan mati..
                 G  D
tapi akhirnya pergi..

G
aku rangerti ngopo
   C
saiki kowe bedo..
D                       G
 mungkin wes ono seng liyo..
Em     E           Am
 tak cubo tak lalekno
                   D
tak cubo tak ikhlasno..
                G
senajan aku kuciwo..

    C                     D
sekabehane uwes tak ngerteni..
      Bm                     Em
ning opo koe raiso ngrumangsani..

Em-D      C
    cukup semene wae..
    D
rabakal tak baleni..

(Chorus)
       C
saiki aku dewe
     D             G    Em
seng berjuang neng kene..
          Am       D        G
tak ikhlaske yen koe ro liyane..

  C        D
kuto ambarawa saksi
  Bm            Em
bisu cerito tresno
         Am         D           G
seng akhire amung dadi cerito loro..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

G
aku rangerti ngopo
   C
saiki kowe bedo..
D                       G
 mungkin wes ono seng liyo..
Em     E           Am
 tak cubo tak lalekno
                   D
tak cubo tak ikhlasno..
                G
senajan aku kuciwo..

    C                     D
sekabehane uwes tak ngerteni..
      Bm                     Em
ning opo koe raiso ngrumangsani..

    C                     D
sekabehane uwes tak ngerteni..
      Bm                     Em
ning opo koe raiso ngrumangsani..

Em-D      C
    cukup semene wae..
    D
rabakal tak baleni..

(Chorus)
       C
saiki aku dewe
     D             G    Em
seng berjuang neng kene..
          Am       D        G
tak ikhlaske yen koe ro liyane..

  C        D
kuto ambarawa saksi
  Bm            Em
bisu cerito tresno
         Am         D           G
seng akhire amung dadi cerito loro..

       C
saiki aku dewe
     D             G    Em
seng berjuang neng kene..
          Am       D        G
tak ikhlaske yen koe ro liyane..

  C        D
kuto ambarawa saksi
  Bm            Em
bisu cerito tresno
         Am         D           G
seng akhire amung dadi cerito loro..
         Am         D           C  D# G
seng akhire amung dadi cerito loro..
Lihat Semua Chord Dutkustik
Posted on : by
Related Chords: