Kunci Gitar Dike Sabrina - Ngejur Ati



Capo di fret 3

(Intro) Am Dm G C
        Dm Am F G Am

Am        G     F        Am
opo ra kelingan nalikane pamitan
Am          G   F          Am
pamit karo aku, pamit karo anakmu

(Intro) F G Am

Am       G      F             Am
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Am       G          F         Am
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        E              F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal ning luar negeri..
        E                F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) Dm Am E Am
       Dm Am E Am

(Chorus)
Dm             G                  C
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       E           F      G         Am
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
Dm               G               C
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       E
tego-tegone kowe..
   F        G         Am
ngejur ati dalam penantian..

(Intro) Am Dm G C
        Dm Am F G Am

Am        G     F        Am
opo ra kelingan nalikane pamitan
Am          G   F          Am
pamit karo aku, pamit karo anakmu
Am       G      F             Am
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Am       G          F         Am
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        E              F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal ning luar negeri..
        E                F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) Dm Am E Am
       Dm Am E Am

(Chorus)
Dm             G                  C
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       E           F      G         Am
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
Dm               G               C
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       E
tego-tegone kowe..
   F        G         Am
ngejur ati dalam penantian..



Dike Sabrina - Ngejur Ati

(Intro) Cm Fm A# D#
        Fm Cm G# A# Cm

Cm        A#    G#       Cm
opo ra kelingan nalikane pamitan
Cm          A#  G#         Cm
pamit karo aku, pamit karo anakmu

(Intro) G# A# Cm

Cm       A#     G#            Cm
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Cm       A#         G#        Cm
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        G              G#
jebul lali.. marang janji..
      A#                  Cm
nalikane budhal ning luar negeri..
        G                G#
jebul cidro.. marang tresno..
             A#               Cm
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) Fm Cm G Cm
       Fm Cm G Cm

(Chorus)
Fm             A#                 D#
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       G           G#     A#        Cm
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
Fm               A#              D#
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       G
tego-tegone kowe..
   G#       A#        Cm
ngejur ati dalam penantian..

(Intro) Cm Fm A# D#
        Fm Cm G# A# Cm

Cm        A#    G#       Cm
opo ra kelingan nalikane pamitan
Cm          A#  G#         Cm
pamit karo aku, pamit karo anakmu
Cm       A#     G#            Cm
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Cm       A#         G#        Cm
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        G              G#
jebul lali.. marang janji..
      A#                  Cm
nalikane budhal ning luar negeri..
        G                G#
jebul cidro.. marang tresno..
             A#               Cm
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) Fm Cm G Cm
       Fm Cm G Cm

(Chorus)
Fm             A#                 D#
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       G           G#     A#        Cm
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
Fm               A#              D#
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       G
tego-tegone kowe..
   G#       A#        Cm
ngejur ati dalam penantian..
Lihat Semua :

Dike Sabrina

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.