Kunci Gitar Dike Sabrina - Grahono



Capo di fret 2

(Intro) C  Em  F-F G C..

C
liwat angin wengi
         Em
tak titipne roso kangenku..
  F
nggonku nandang rindu
      G
kangenku marang sliramu..

C
nelongso rasane
         Em
tresno raono dalane
F
opo pancen tresno
       G              C
iki ra kudu.. biso nduweni..

C
akehe pepalang
         Em
ngalangi dalan katresnan..
F
dhedheting ratri
        G
sumunar nyawang esemmu..

C
pendo grahono
          Em
kang biso ngurangi..
F
endahe sang suryo
        G               C
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) C  F  G  C

(Chorus)
C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) C  Em  F..
        F  G  G  C..
 
C
akehe pepalang
         Em
ngalangi dalan katresnan..
F
dhedheting ratri
        G
sumunar nyawang esemmu..

C
pendo grahono
          Em
kang biso ngurangi..
F
endahe sang suryo
        G               C
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) F G

(Chorus)
C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) F G

C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..



Dike Sabrina - Grahono

(Intro) D  F#m  G-G A D..

D
liwat angin wengi
         F#m
tak titipne roso kangenku..
  G
nggonku nandang rindu
      A
kangenku marang sliramu..

D
nelongso rasane
         F#m
tresno raono dalane
G
opo pancen tresno
       A              D
iki ra kudu.. biso nduweni..

D
akehe pepalang
         F#m
ngalangi dalan katresnan..
G
dhedheting ratri
        A
sumunar nyawang esemmu..

D
pendo grahono
          F#m
kang biso ngurangi..
G
endahe sang suryo
        A               D
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) D  G  A  D

(Chorus)
D        A         Bm    F#m
tresnoku kang gede raono dalane
G           D        A
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
D         A        Bm      F#m
mung aran jenengmu kepatri ning ati
G            D
bakal tak simpen..
   A                     D
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) D  F#m  G..
        G  A  A  D..
 
D
akehe pepalang
         F#m
ngalangi dalan katresnan..
G
dhedheting ratri
        A
sumunar nyawang esemmu..

D
pendo grahono
          F#m
kang biso ngurangi..
G
endahe sang suryo
        A               D
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) G A

(Chorus)
D        A         Bm    F#m
tresnoku kang gede raono dalane
G           D        A
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
D         A        Bm      F#m
mung aran jenengmu kepatri ning ati
G            D
bakal tak simpen..
   A                     D
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) G A

D        A         Bm    F#m
tresnoku kang gede raono dalane
G           D        A
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
D         A        Bm      F#m
mung aran jenengmu kepatri ning ati
G            D
bakal tak simpen..
   A                     D
sampek mbenjang.. tekane pati..

Chord Dike Sabrina

Chord Dike Sabrina - Grahono

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :