Kunci Gitar Devi Aldiva - Mbok Gawe Keset



Capo di fret 5

(Intro) Am G F Em Dm  E..

Am                 Dm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
G                C
 nyatane aku ora ono ajine..
F               Dm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 F                E
ati malah beset.. suwi suwi..
              Am          E
aku malah mok gawe keset..

Am                 Dm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
G                C
 nyatane aku ora ono ajine..
F               Dm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 F                E
ati malah beset.. suwi suwi..
              Am          E
aku malah mok gawe keset..

(Chorus)
        F          G     Em           Am
tak rewangi tibo tangi.. nguber tresnamu..
        F           G              C
nanging nyatane.. kowe kok njengkelke..
Dm
tapi keneng opo..
           Am
mbiyen tresnaku mbok tompo..
      F          G        Am
jebul aku malah mbok pulo soro..
  Dm      G
geton.. geton..
      F             G
wes dadi bubur.. raiso..
            Am    E
mbalik dadi sego..

(Int.) Dm G C Am
       Dm E Am..

Am                 Dm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
G                C
 nyatane aku ora ono ajine..
F               Dm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 F                E
ati malah beset.. suwi suwi..
              Am          E
aku malah mok gawe keset..

(Chorus)
        F          G
tak rewangi tibo tangi..
Em           Am
nguber tresnamu..
        F
nanging nyatane..
  G              C
kowe kok njengkelke..
Dm
tapi keneng opo..
           Am
mbiyen tresnaku mbok tompo..
      F          G        Am
jebul aku malah mbok pulo soro..
  Dm      G
geton.. geton..
      F             G
wes dadi bubur.. raiso..
            Am    E
mbalik dadi sego..
            Am
mbalik dadi sego..



Devi Aldiva - Mbok Gawe Keset

(Intro) Dm C Bb Am Gm  A..

Dm                 Gm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
C                F
 nyatane aku ora ono ajine..
Bb              Gm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 Bb               A
ati malah beset.. suwi suwi..
              Dm          A
aku malah mok gawe keset..

Dm                 Gm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
C                F
 nyatane aku ora ono ajine..
Bb              Gm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 Bb               A
ati malah beset.. suwi suwi..
              Dm          A
aku malah mok gawe keset..

(Chorus)
        Bb         C     Am           Dm
tak rewangi tibo tangi.. nguber tresnamu..
        Bb          C              F
nanging nyatane.. kowe kok njengkelke..
Gm
tapi keneng opo..
           Dm
mbiyen tresnaku mbok tompo..
      Bb         C        Dm
jebul aku malah mbok pulo soro..
  Gm      C
geton.. geton..
      Bb            C
wes dadi bubur.. raiso..
            Dm    A
mbalik dadi sego..

(Int.) Gm C F Dm
       Gm A Dm..

Dm                 Gm
 kegeden rumongso.. aku tresno kowe..
C                F
 nyatane aku ora ono ajine..
Bb              Gm
 ning ngarepmu.. ning motomu..
 Bb               A
ati malah beset.. suwi suwi..
              Dm          A
aku malah mok gawe keset..

(Chorus)
        Bb         C
tak rewangi tibo tangi..
Am           Dm
nguber tresnamu..
        Bb
nanging nyatane..
  C              F
kowe kok njengkelke..
Gm
tapi keneng opo..
           Dm
mbiyen tresnaku mbok tompo..
      Bb         C        Dm
jebul aku malah mbok pulo soro..
  Gm      C
geton.. geton..
      Bb            C
wes dadi bubur.. raiso..
            Dm    A
mbalik dadi sego..
            Dm
mbalik dadi sego..
Lihat Semua Chord Devi Aldiva
Posted on : by
Related Chords: