Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno



Songwriter : HappyRism, Music Arranger : Maska Studio (Dwi Putra), Happy Asmara - Tak Ikhlasno Telah tayang perdana pada 2 Agustus 2019.

Capo : fret 5

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

C        G       Am       Em
sepine wengi iki ngeridu ati
F             C      Dm
seng tansah kelingan sliramu
  G          C
kowe ninggal aku..

C       G
ademe howo iki
    Am           Em
nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
mergo nyawang kowe..
   Dm     G      C
gandeng.. karo liyane..

(Intro) F G C

       Am          Em
yen pancen iki wis garise
 F               C
aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
kabeh kudu tak lalekne
    F              G
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
     C        G       Am
ra sepirone loro ati iki
       Em            F
amergo di tinggal pergi
       C       Dm
tapi loro ati iki
       G        C
amergo di khianati..

           G        Am
yen pancen uwis garise
        Em            F
kowe gandeng karo dek'e
          C
mung dungoku..
         Dm     G       C
mugo langgeng.. sak lawase..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C..

C       G
ademe howo iki
    Am           Em
nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
mergo nyawang kowe..
   Dm     G      C
gandeng.. karo liyane..

(Intro) F G C

       Am          Em
yen pancen iki wis garise
 F               C
aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
kabeh kudu tak lalekne
    F              G
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
     C        G       Am
ra sepirone loro ati iki
       Em            F
amergo di tinggal pergi
       C       Dm
tapi loro ati iki
       G        C
amergo di khianati..

           G        Am
yen pancen uwis garise
        Em            F
kowe gandeng karo dek'e
          C
mung dungoku..
         Dm     G       C
mugo langgeng.. sak lawase..

     C        G       Am
ra sepirone loro ati iki
       Em            F
amergo di tinggal pergi
       C       Dm
tapi loro ati iki
       G        C
amergo di khianati..

           G        Am
yen pancen uwis garise
        Em            F
kowe gandeng karo dek'e
          C
mung dungoku..
         Dm     G       C
mugo langgeng.. sak lawase..



Happy Asmara - Tak Ikhlasno

(Intro) F C Dm Am
        Bb F Gm C..

F        C       Dm       Am
sepine wengi iki ngeridu ati
Bb            F      Gm
seng tansah kelingan sliramu
  C          F
kowe ninggal aku..

F       C
ademe howo iki
    Dm           Am
nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
mergo nyawang kowe..
   Gm     C      F
gandeng.. karo liyane..

(Intro) Bb C F

       Dm          Am
yen pancen iki wis garise
 Bb              F
aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
kabeh kudu tak lalekne
    Bb             C
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
     F        C       Dm
ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
amergo di tinggal pergi
       F       Gm
tapi loro ati iki
       C        F
amergo di khianati..

           C        Dm
yen pancen uwis garise
        Am            Bb
kowe gandeng karo dek'e
          F
mung dungoku..
         Gm     C       F
mugo langgeng.. sak lawase..

(Int.) F C Dm Am
       Bb F Gm C
       F C Dm Am
       Bb F Gm C F..

F       C
ademe howo iki
    Dm           Am
nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
mergo nyawang kowe..
   Gm     C      F
gandeng.. karo liyane..

(Intro) Bb C F

       Dm          Am
yen pancen iki wis garise
 Bb              F
aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
kabeh kudu tak lalekne
    Bb             C
masio.. abot sanggane..

(Chorus)
     F        C       Dm
ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
amergo di tinggal pergi
       F       Gm
tapi loro ati iki
       C        F
amergo di khianati..

           C        Dm
yen pancen uwis garise
        Am            Bb
kowe gandeng karo dek'e
          F
mung dungoku..
         Gm     C       F
mugo langgeng.. sak lawase..

     F        C       Dm
ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
amergo di tinggal pergi
       F       Gm
tapi loro ati iki
       C        F
amergo di khianati..

           C        Dm
yen pancen uwis garise
        Am            Bb
kowe gandeng karo dek'e
          F
mung dungoku..
         Gm     C       F
mugo langgeng.. sak lawase..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: