Kunci Gitar Darso - Halangan Diri



Capo di fret 1

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am..

    Am          F
nakunaon sagala rupa..
     G                Am
ngan aral gagal jeung gagal..
        F           Dm
soal cinta.. jeung usaha..
   Bm         E
kandas.. pamagsadan..

    Am             F
kamudahan bet ngabalieur..
  G              Am
kalapangan naronggongan..
       F                  Dm
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
E          (Am)
naha naha kunaon..

(Intro) Am F G Am
        Am F Dm E

(Chorus)
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
   F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
  F                 Am
sapanjang jalan kareta..

        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..

            Am                F
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
   G              Am
ragragan kana sajadah
           F            Dm
nginget-nginget.. laku lampah..
    Bm               E
ninggang salah jeung salah..

  Am             F
hate anu merih hate nu ngajerit
  G                Am
kabeulit ku dosa-dosa..
  F
biwir nu ngageter..
       Dm
ngeudalkeun rasa jiwa
  Bm    E       (Am)
ampun ampun duh Gusti..

(Int.) Am F G Am
       Am F Dm E

(Chorus)
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
kajongjonan.. kangeunahan..
   F                  E
ngumbar.. ngumbar larangan..

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        Am            G
nu ngajajar.. meni panjang..
  F                 Am
sapanjang jalan kareta..

        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G                Am
kumaha.. ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G               Am
kumaha.. ngabebaskeunna..

(Outro) F G Am



Darso - Halangan Diri

(Intro) A#m F# G# A#m
        A#m F# G# A#m..

    A#m         F#
nakunaon sagala rupa..
     G#               A#m
ngan aral gagal jeung gagal..
        F#          D#m
soal cinta.. jeung usaha..
   Cm         F
kandas.. pamagsadan..

    A#m            F#
kamudahan bet ngabalieur..
  G#             A#m
kalapangan naronggongan..
       F#                 D#m
paruntungan.. lumpat ngajauhan..
F          (A#m)
naha naha kunaon..

(Intro) A#m F# G# A#m
        A#m F# D#m F

(Chorus)
    A#m          G#
boa-boa halangan diri
         F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        A#m           G#
kajongjonan.. kangeunahan..
   F#                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..

    A#m          G#
boa-boa halangan diri
         F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        A#m           G#
nu ngajajar.. meni panjang..
  F#                A#m
sapanjang jalan kareta..

        G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G#               A#m
kumaha.. ngentengeunnana
        G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G#              A#m
kumaha.. ngabebaskeunna..

            A#m               F#
panon cireumbay.. mapay-mapay pipi..
   G#             A#m
ragragan kana sajadah
           F#           D#m
nginget-nginget.. laku lampah..
    Cm               F
ninggang salah jeung salah..

  A#m            F#
hate anu merih hate nu ngajerit
  G#               A#m
kabeulit ku dosa-dosa..
  F#
biwir nu ngageter..
       D#m
ngeudalkeun rasa jiwa
  Cm    F       (A#m)
ampun ampun duh Gusti..

(Int.) A#m F# G# A#m
       A#m F# D#m F

(Chorus)
    A#m          G#
boa-boa halangan diri
         F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        A#m           G#
kajongjonan.. kangeunahan..
   F#                 F
ngumbar.. ngumbar larangan..

    A#m          G#
boa-boa halangan diri
         F#          A#m
nu mangrupi.. dosa-dosa..
        A#m           G#
nu ngajajar.. meni panjang..
  F#                A#m
sapanjang jalan kareta..

        G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G#               A#m
kumaha.. ngentengeunnana
        G#         F#
aduh Gusti.. aduh Gusti
     G#              A#m
kumaha.. ngabebaskeunna..

(Outro) F# G# A#m
Lihat Semua :

Chord Darso - Halangan Diri

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.