Kunci Gitar Anjar Ambara - Kuat Po Ra Kowe



           F    G         C
kuat po ra kowe disikso gudo..
Am            Dm     G          C
ning ngarep moto.. pacarmu ngeliyo..
           F    G         C
kuat po ra kowe dikocak roso..
  Am         Dm        G       (C)
mili banyu moto.. ngerasa'ake loro..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm-Em-F-Am-G C..

C         G            Am      Em
aku wis wegah yen kowe ora berubah..
F         C             Dm         G
aku wis pasrah yen kowe ngajak'i pisah..
C        G             Am       Em
jane aku wis waleh.. dimainke roso..
     F         C      G     C
roso sayang palsu.. nggudo aku..

Dm         G         C         Am
 suwe suwe ra betah.. aku dadi pacarmu..
F              G
kuru.. mikirin kamu..

(Chorus)
           F    G         C
kuat po ra kowe disikso gudo..
Am            Dm     G          C
ning ngarep moto.. pacarmu ngeliyo..
           F    G         C
kuat po ra kowe dikocak roso..
  Am         Dm        G        C
mili banyu moto.. ngerasa'ake loro..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C..

C         G            Am      Em
aku wis wegah yen kowe ora berubah..
F         C             Dm         G
aku wis pasrah yen kowe ngajak'i pisah..
C        G             Am       Em
jane aku wis waleh.. dimainke roso..
     F         C      G     C
roso sayang palsu.. nggudo aku..

Dm         G         C         Am
 suwe suwe ra betah.. aku dadi pacarmu..
F              G
kuru.. mikirin kamu..

(Chorus)
           F    G         C
kuat po ra kowe disikso gudo..
Am            Dm     G          C
ning ngarep moto.. pacarmu ngeliyo..
           F    G         C
kuat po ra kowe dikocak roso..
  Am         Dm        G        C
mili banyu moto.. ngerasa'ake loro..

           F    G         C
kuat po ra kowe disikso gudo..
Am            Dm     G          C
ning ngarep moto.. pacarmu ngeliyo..
           F    G         C
kuat po ra kowe dikocak roso..
  Am         Dm        G        C
mili banyu moto.. ngerasa'ake loro..

C-A/C#-Dm         G         
        suwe suwe ra betah..
C         Am
 aku dadi pacarmu..
F    G         C
kuru.. mikirin kamu..

Chord Anjar Ambara

Chord Anjar Ambara - Kuat Po Ra Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :