Kunci Gitar Happy Asmara - Prei Layangan



Capo di fret 5

(Intro) C Em F G C
        C Em F G

      C
tak sawang kae langit
     Em
kang kebak lintang..
    F
aku neng kene sepi..
        G
tanpo kowe sing tak sayang..

   C                     Em
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     F                     G
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Am                    C
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        F                   G
nandang rindu.. marang sliramu..
       Am                 C
pancen abot.. nompo kahanane..
     F             Dm       G
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             C
aku sayang kowe..

(Chorus)
     C     G    Am       G
demi kowe.. aku berjuang..
     F     Em       Dm   G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C    G      Am       G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F            G         C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.) C Em F G
       C Em F G Am

      C
tak sawang kae langit
     Em
kang kebak lintang..
    F
aku neng kene sepi..
        G
tanpo kowe sing tak sayang..

   C                     Em
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     F                     G
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Am                    Em
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        F                   G
nandang rindu.. marang sliramu..
       Am                 Em
pancen abot.. nompo kahanane..
     F             Dm       G
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             C
aku sayang kowe..

(Chorus)
     C     G    Am       G
demi kowe.. aku berjuang..
     F     Em       Dm   G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C    G      Am       G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F            G         C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

     C     G    Am       G
demi kowe.. aku berjuang..
     F     Em       Dm   G
demi kowe.. ku rela bertahan..
      C    G      Am       G
jujur aku.. wegah kelangan..
      F            G         C
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro) C Em F G
        C Em F G Am



Happy Asmara - Prei Layangan

(Intro) F Am Bb C F
        F Am Bb C

      F
tak sawang kae langit
     Am
kang kebak lintang..
    Bb
aku neng kene sepi..
        C
tanpo kowe sing tak sayang..

   F                     Am
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     Bb                    C
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Dm                    F
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        Bb                  C
nandang rindu.. marang sliramu..
       Dm                 F
pancen abot.. nompo kahanane..
     Bb            Gm       C
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             F
aku sayang kowe..

(Chorus)
     F     C    Dm       C
demi kowe.. aku berjuang..
     Bb    Am       Gm   C
demi kowe.. ku rela bertahan..
      F    C      Dm       C
jujur aku.. wegah kelangan..
      Bb           C         F
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.) F Am Bb C
       F Am Bb C Dm

      F
tak sawang kae langit
     Am
kang kebak lintang..
    Bb
aku neng kene sepi..
        C
tanpo kowe sing tak sayang..

   F                     Am
ademe howo iki.. nembus jroning ati
     Bb                    C
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

    Dm                    Am
ora tatu.. nanging soyo jeru..
        Bb                  C
nandang rindu.. marang sliramu..
       Dm                 Am
pancen abot.. nompo kahanane..
     Bb            Gm       C
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
             F
aku sayang kowe..

(Chorus)
     F     C    Dm       C
demi kowe.. aku berjuang..
     Bb    Am       Gm   C
demi kowe.. ku rela bertahan..
      F    C      Dm       C
jujur aku.. wegah kelangan..
      Bb           C         F
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

     F     C    Dm       C
demi kowe.. aku berjuang..
     Bb    Am       Gm   C
demi kowe.. ku rela bertahan..
      F    C      Dm       C
jujur aku.. wegah kelangan..
      Bb           C         F
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro) F Am Bb C
        F Am Bb C Dm
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: