Kunci Gitar Danang Feat. Wandra - Dharmane Ibu



Capo di fret 5

(Intro) C G/B Am..
        C G/B Am..
        Dm A/C# G..
        Dm A/C# G..
        G.. G..

     C             -G/B
soko akehe tembang..
     Am
critaake katresnan..
   F                      G
ngilingne.. aku mring dharmamu..

    C                   -G/B
dharmamu sing tak sunggi..
    Am
dharmamu sing tak pujo..
    F            G
tak ukir.. ning atiku..

      C           -G/B
tak tulis lagu iki..
   Am
yo mung kanggo ibuku..
F                   G
oh.. ibu dhalane surgoku..

  C              -G/B
lahire kidung iki..
   Am
nembangake dharmamu..
    F              G
dharmamu.. lan tresnomu..

(Chorus)
Am       G     F
 yo mung dharmamu..
Am         G  F
 sing ning atiku..
Am     G     F
 kasih sayangmu..
Am    G   F
 jiwo ragaku..

(Int.) C G/B Am..
       C G/B Am..
       Dm A/C# G..
       Dm A/C# G..
       G.. G..

      C           -G/B
tak tulis lagu iki..
   Am
yo mung kanggo ibuku..
F                   G
oh.. ibu dhalane surgoku..

  C              -G/B
lahire kidung iki..
   Am
nembangake dharmamu..
    F              G
dharmamu.. lan tresnomu..

(Chorus)
Am  G          F
 yo mung dharmamu..
Am         G  F
 sing ning atiku..
Am     G     F
 kasih sayangmu..
Am    G   F
 jiwo ragaku.. woo..

Am       G     F
 yo mung dharmamu..
(yo mung dharmamu..)
Am         G  F
 sing ning atiku..
(sing ning atiku..)
Am     G     F
 kasih sayangmu..
(kasih sayangmu..)
Am    G   F
 jiwo ragaku..
 C           G
ooh.. ibu.. ooh ibu..
 C
ooh ibu..



Danang Feat. Wandra - Dharmane Ibu

(Intro) F C/E Dm..
        F C/E Dm..
        Gm D/F# C..
        Gm D/F# C..
        C.. C..

     F             -C/E
soko akehe tembang..
     Dm
critaake katresnan..
   A#                     C
ngilingne.. aku mring dharmamu..

    F                   -C/E
dharmamu sing tak sunggi..
    Dm
dharmamu sing tak pujo..
    A#           C
tak ukir.. ning atiku..

      F           -C/E
tak tulis lagu iki..
   Dm
yo mung kanggo ibuku..
A#                  C
oh.. ibu dhalane surgoku..

  F              -C/E
lahire kidung iki..
   Dm
nembangake dharmamu..
    A#             C
dharmamu.. lan tresnomu..

(Chorus)
Dm       C     Bb
 yo mung dharmamu..
Dm         C  Bb
 sing ning atiku..
Dm     C     Bb
 kasih sayangmu..
Dm    C   Bb
 jiwo ragaku..

(Int.) F C/E Dm..
       F C/E Dm..
       Gm D/F# C..
       Gm D/F# C..
       C.. C..

      F           -C/E
tak tulis lagu iki..
   Dm
yo mung kanggo ibuku..
A#                  C
oh.. ibu dhalane surgoku..

  F              -C/E
lahire kidung iki..
   Dm
nembangake dharmamu..
    A#             C
dharmamu.. lan tresnomu..

(Chorus)
Dm  C          Bb
 yo mung dharmamu..
Dm         C  Bb
 sing ning atiku..
Dm     C     Bb
 kasih sayangmu..
Dm    C   Bb
 jiwo ragaku.. woo..

Dm       C     Bb
 yo mung dharmamu..
(yo mung dharmamu..)
Dm         C  Bb
 sing ning atiku..
(sing ning atiku..)
Dm     C     Bb
 kasih sayangmu..
(kasih sayangmu..)
Dm    C   Bb
 jiwo ragaku..
 F           C
ooh.. ibu.. ooh ibu..
 F
ooh ibu..
Lihat Semua :

Wandra

Chord Kunci Gitar lainnya: