DA Production - Curhat Chord Mudah

Capo : fret 1

(Intro) G Cm G Cm
        Em D C  Cm  G

                         C
udan angin sing kang nggowo kenangan..
D                       G
 critoku ro kowe sing tau bebarengan..
E                     Am
 saikine mung tinggal kenangan..
 D                 G      Cm  G
aku kowe wis ora sejalan..

                     C
kabeh crito uwis tak getuni..
D                       G
 nanging kabeh crito raiso dibaleni..
E                      Am
 kowe disanding tresno liyane..
    D                     G   G7
ninggalke aku dewe ning kene..

       C                   D
tak tompo.. yen wis dadi dalane..
       Bm                Em   E
mugo kowe.. bahagia ro liyane..
       C       D             G
aku tanpo kowe.. iso mlaku dewe..

(Chorus)
          C
tak ikhlaske..
         D           Bm
kowe nyanding ro liyane..
          Em            Am
senajan loro sing tak rasakke
         D         G
nangin kudu tak ikhlaske..

         C            D        Bm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Em        Am
aku kowe du jodone..
       D          G
mugo diparingi gantine..

(Int.) G-Am-Bm-C D Bm Em
       Am D G E
       Am D Bm Em
       Am C D  G..

                     C
kabeh crito uwis tak getuni..
D                       G
 nanging kabeh crito raiso dibaleni..
E                      Am
 kowe disanding tresno liyane..
    D                     G
ninggalke aku dewe ning kene..

       C                   D
tak tompo.. yen wis dadi dalane..
       Bm                Em   E
mugo kowe.. bahagia ro liyane..
       C       D             G
aku tanpo kowe.. iso mlaku dewe..

(Chorus)
          C
tak ikhlaske..
         D           Bm
kowe nyanding ro liyane..
          Em            Am
senajan loro sing tak rasakke
         D         G
nangin kudu tak ikhlaske..

         C            D        Bm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Em        Am
aku kowe du jodone..
       D          G
mugo diparingi gantine..

          C
tak ikhlaske..
         D           Bm
kowe nyanding ro liyane..
          Em            Am
senajan loro sing tak rasakke
         D         G
nangin kudu tak ikhlaske..

         C            D        Bm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Em        Am
aku kowe du jodone..
       D          G
mugo diparingi gantine..
E          Am
mungkin du jodone
       D       G
mugo diparingi gantine..



DA Production - Curhat

(Intro) G# C#m G# C#m
        Fm D# C#  C#m  G#

                         C#
udan angin sing kang nggowo kenangan..
D#                      G#
 critoku ro kowe sing tau bebarengan..
F                     A#m
 saikine mung tinggal kenangan..
 D#                G#     C#m G#
aku kowe wis ora sejalan..

                     C#
kabeh crito uwis tak getuni..
D#                      G#
 nanging kabeh crito raiso dibaleni..
F                      A#m
 kowe disanding tresno liyane..
    D#                    G#  G#7
ninggalke aku dewe ning kene..

       C#                  D#
tak tompo.. yen wis dadi dalane..
       Cm                Fm   F
mugo kowe.. bahagia ro liyane..
       C#      D#            G#
aku tanpo kowe.. iso mlaku dewe..

(Chorus)
          C#
tak ikhlaske..
         D#          Cm
kowe nyanding ro liyane..
          Fm            A#m
senajan loro sing tak rasakke
         D#        G#
nangin kudu tak ikhlaske..

         C#           D#       Cm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Fm        A#m
aku kowe du jodone..
       D#         G#
mugo diparingi gantine..

(Int.) G#-A#m-Cm-C# D# Cm Fm
       A#m D# G# F
       A#m D# Cm Fm
       A#m C# D#  G#..

                     C#
kabeh crito uwis tak getuni..
D#                      G#
 nanging kabeh crito raiso dibaleni..
F                      A#m
 kowe disanding tresno liyane..
    D#                    G#
ninggalke aku dewe ning kene..

       C#                  D#
tak tompo.. yen wis dadi dalane..
       Cm                Fm   F
mugo kowe.. bahagia ro liyane..
       C#      D#            G#
aku tanpo kowe.. iso mlaku dewe..

(Chorus)
          C#
tak ikhlaske..
         D#          Cm
kowe nyanding ro liyane..
          Fm            A#m
senajan loro sing tak rasakke
         D#        G#
nangin kudu tak ikhlaske..

         C#           D#       Cm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Fm        A#m
aku kowe du jodone..
       D#         G#
mugo diparingi gantine..

          C#
tak ikhlaske..
         D#          Cm
kowe nyanding ro liyane..
          Fm            A#m
senajan loro sing tak rasakke
         D#        G#
nangin kudu tak ikhlaske..

         C#           D#       Cm
mungkin iki.. kudu nompo kahanane..
      Fm        A#m
aku kowe du jodone..
       D#         G#
mugo diparingi gantine..
F          A#m
mungkin du jodone
       D#      G#
mugo diparingi gantine..

Chord Curhat