Kunci Gitar Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara



(Intro) C Cm Bm Em
        Am F D..

G         Bm
ademe.. hawa iki..
F         E            Am
tansah ngelingke isih ana cerita..
Cm
aku ning kene..
   Bm         E
berharap bisa bebrayan..
  Am          D
karo kowe.. tekan selawase..

     G            Bm
ning nyatane.. kowe lunga..
    F        E              Am
ninggalake rasa sing durung geduga..
Cm
nganti seprene..
 Bm         E         Am
aku ora ngerti kepiye atimu..
        D
sak tenane marang aku..

(Chorus)
               C
temanggung ninggal rasa..
     Cm                  Bm
ning ati tansah kelara-lara..
Em               Am
  kowe isih ning sandingku..
   D                        G  Am
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

D              C
temanggung ninggal cerita..
 Cm                    Bm
ati iki isih nyimpen roso..
Em           Am
  jujur isih ngenteni..
D                    G
aku mung pengen kowe ngerti..

(Int.) Dm     C      Cm      G
       ho.. woo.. houwo.. wouwo..
       Dm    C   Cm
       hu.. uu..
       G  Am

(Chorus)
D              C
temanggung ninggal rasa..
     Cm                  Bm
ning ati tansah kelara-lara..
Em               Am
  kowe isih ning sandingku..
   D                        G  Am
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

D              C
temanggung ninggal cerita..
 Cm                    Bm
ati iki isih nyimpen roso..
Em           Am
  jujur isih ngenteni..
D                    G      Am
aku mung pengen kowe ngerti..

D              C
temanggung ninggal rasa..
     Cm                  Bm
ning ati tansah kelara-lara..
Em               Am
  kowe isih ning sandingku..
   D                        G  Am
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

D              C
temanggung ninggal cerita..
 Cm                    Bm
ati iki isih nyimpen roso..
Em           Am
  jujur isih ngenteni..
D                    G      Em
aku mung pengen kowe ngerti..
           Am
jujur isih ngenteni..
D                    G
aku mung pengen kowe ngerti..



Temanggung Ninggal Rasa - Ronz Asmara

(Intro) F# F#m Fm A#m
        D#m B G#..

C#        Fm
ademe.. hawa iki..
B         A#           D#m
tansah ngelingke isih ana cerita..
F#m
aku ning kene..
   Fm         A#
berharap bisa bebrayan..
  D#m         G#
karo kowe.. tekan selawase..

     C#           Fm
ning nyatane.. kowe lunga..
    B        A#             D#m
ninggalake rasa sing durung geduga..
F#m
nganti seprene..
 Fm         A#        D#m
aku ora ngerti kepiye atimu..
        G#
sak tenane marang aku..

(Chorus)
               F#
temanggung ninggal rasa..
     F#m                 Fm
ning ati tansah kelara-lara..
A#m              D#m
  kowe isih ning sandingku..
   G#                       C# D#m
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

G#             F#
temanggung ninggal cerita..
 F#m                   Fm
ati iki isih nyimpen roso..
A#m          D#m
  jujur isih ngenteni..
G#                   C#
aku mung pengen kowe ngerti..

(Int.) G#m    F#     F#m     C#
       ho.. woo.. houwo.. wouwo..
       G#m   F#  F#m
       hu.. uu..
       C#  D#m

(Chorus)
G#             F#
temanggung ninggal rasa..
     F#m                 Fm
ning ati tansah kelara-lara..
A#m              D#m
  kowe isih ning sandingku..
   G#                       C# D#m
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

G#             F#
temanggung ninggal cerita..
 F#m                   Fm
ati iki isih nyimpen roso..
A#m          D#m
  jujur isih ngenteni..
G#                   C#     D#m
aku mung pengen kowe ngerti..

G#             F#
temanggung ninggal rasa..
     F#m                 Fm
ning ati tansah kelara-lara..
A#m              D#m
  kowe isih ning sandingku..
   G#                       C# D#m
nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

G#             F#
temanggung ninggal cerita..
 F#m                   Fm
ati iki isih nyimpen roso..
A#m          D#m
  jujur isih ngenteni..
G#                   C#     A#m
aku mung pengen kowe ngerti..
           D#m
jujur isih ngenteni..
G#                   C#
aku mung pengen kowe ngerti..
Lihat Semua :

Ronz Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.