Kunci Gitar Cici Ranita - Tenanono Aku Chord



(Intro) F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 C      G/B        Am    G
opo.. salahku karo kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
      Em                 Am
seumpomo.. ono salah.. kurangku..
        Dm
ngertenono sithik wae..
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

(Chorus)
 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm  G             C
percoyoku wes tak wehne dinggo kowe..
  F   G             Em         A
reganono nek ku.. tenanan karo kowe
        Dm        G            C
ojo nganti kowe.. tego ninggal aku..

(Int.) F G Em A
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C..

 C      G/B        Am    G
opo.. salahku karo kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
      Em                 Am
seumpomo.. ono salah.. kurangku..
        Dm
ngertenono sithik wae..
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

(Chorus)
 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm  G             C
percoyoku wes tak wehne dinggo kowe..
  F   G             Em         A
reganono nek ku.. tenanan karo kowe
        Dm        G            C
ojo nganti kowe.. tego ninggal aku..

 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm  G             C
percoyoku wes tak wehne dinggo kowe..
  F   G             Em         A
reganono nek ku.. tenanan karo kowe
        Dm        G            C
ojo nganti kowe.. tego ninggal aku..
        F         G            F   G C
ojo nganti kowe.. tego ninggal aku..

Chord Cici Ranita - Tenanono Aku

Lihat Semua :