Kunci Gitar Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku



(Intro) C Am Dm G

  C                 Am
sayang.. aku gelo tenan
         Dm                  G
cinta palsumu aku anggap beneran
  Em               Am
serius aku sing berjuang
  Dm
tibae mung luput
    G           C    -G
iki sing goblok aku..

(Intro) C Am Dm G
        C Am Dm G

 C
aku durung siap ati
          Am
nek kon pisah aku durung wani
     Dm                     G
ngapusi.. nek kuat aku ngapusi, ooh..

   C
janji bakal daadi siji
        Am
tekan semene tak seriusi
   Dm                      G
omongan..mu sebatas perkataan

  Em    Am     Em   Am
manis tenan, kasunyatan
   Dm              G
cintaku kau permainkan..

(Chorus)
      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
loro tangis lan tatu
  G            C
tibone ning mburi

  C
keri, mesti teko ning mburu
        Am
sakjane ngerti tapi tetep dilakoni
Dm            G
kasmaran mung marai ati ra karuan
        C
wis kebacut, kabeh wis kebacut
           Am
harapane manis dadine malah kecut
              Dm
bubrah ra karuan kabeh dadi semrawut
                G
sing di perjuangke jebule dadi luput

(Interlude) Em Am Em Am Dm  G

  C                 Am
sayang.. aku gelo tenan
         Dm                  G
cinta palsumu aku anggap beneran
  Em               Am
serius aku sing berjuang
  Dm
tibae mung luput
    G           C   -G
iki sing goblok aku..

(Chorus)
      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
loro tangis lan tatu
  G            C
tibone ning mburi

      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
bola bali kapusan
    G            C Am Dm
iki sing goblok aku..
    G            C Am Dm G
iki sing goblok aku.. oh..
  C
sayang.. aku gelo tenan..
Lihat Semua Chord Bravesboy
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: