Kunci Gitar Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi



Capo di fret 2

(Intro) G D C G D..

G        D                Em
 tak enteni kowe.. ning kene re..
C       Bm                Am
 neng taman bendung.. klambu kene
C       D
 purwodadi kotane
Bm         E
 sing dadi sak nyatane
Am         D             G
 nanging kowe wis mblenjani..

(Intro) C Bm Am G D

   G            D        Em
pancen abot ninggalke purwodadi
  Am         E              Am
kuto kebak kenangan neng njero ati
    Bm       E         Am
senajan aku ora biso duweni
        D
nanging sliramu tak eling-eling
G          D         G
nganti tumekaning saiki..

         C       D             G
tansah dadi roso tresno kang sejati..
C              D
wes pancen tak tekati
         Bm          Em
nunggu kamu sampai.. mati
     Am           D      G
roso tresno ora biso diwatesi..

(Chorus)
D
nanging nyatane..
         C             G
nganti seprene nggonku ngenteni
        Bm
kabarmu mung koyo
        C           F  D
sumilir ing angin sore..

C          D
mung adem adem wae
Bm            E
wes lali karo janjine
       Am              D         G
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..

(Int.) G D Em D
       C G Am D
       C  Bm     C       D
           haaa.. haaa.. hu..uuu..

G          D        Em
 tak tompo ne.. pacoban iki
C           Bm       Am
 cukup mung aku sing ngalami
C       D
 aku ikhlas lan trimo
Bm      E
 kowe cidro ing janji
Am       D           G
 bendung klambu jadi seksi..

(Chorus)
D
nanging nyatane..
         C             G
nganti seprene nggonku ngenteni
        Bm
kabarmu mung koyo
        C           F  D
sumilir ing angin sore..

C          D
mung adem adem wae
Bm            E
wes lali karo janjine
       Am              D         G
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
       C               D         G
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
       C               D         C
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
Cm       G
 huu.. uuu..



Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

(Intro) A E D A E..

A        E                F#m
 tak enteni kowe.. ning kene re..
D       C#m               Bm
 neng taman bendung.. klambu kene
D       E
 purwodadi kotane
C#m        F#
 sing dadi sak nyatane
Bm         E             A
 nanging kowe wis mblenjani..

(Intro) D C#m Bm A E

   A            E        F#m
pancen abot ninggalke purwodadi
  Bm         F#             Bm
kuto kebak kenangan neng njero ati
    C#m      F#        Bm
senajan aku ora biso duweni
        E
nanging sliramu tak eling-eling
A          E         A
nganti tumekaning saiki..

         D       E             A
tansah dadi roso tresno kang sejati..
D              E
wes pancen tak tekati
         C#m         F#m
nunggu kamu sampai.. mati
     Bm           E      A
roso tresno ora biso diwatesi..

(Chorus)
E
nanging nyatane..
         D             A
nganti seprene nggonku ngenteni
        C#m
kabarmu mung koyo
        D           G  E
sumilir ing angin sore..

D          E
mung adem adem wae
C#m           F#
wes lali karo janjine
       Bm              E         A
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..

(Int.) A E F#m E
       D A Bm E
       D  C#m    D       E
           haaa.. haaa.. hu..uuu..

A          E        F#m
 tak tompo ne.. pacoban iki
D           C#m      Bm
 cukup mung aku sing ngalami
D       E
 aku ikhlas lan trimo
C#m     F#
 kowe cidro ing janji
Bm       E           A
 bendung klambu jadi seksi..

(Chorus)
E
nanging nyatane..
         D             A
nganti seprene nggonku ngenteni
        C#m
kabarmu mung koyo
        D           G  E
sumilir ing angin sore..

D          E
mung adem adem wae
C#m           F#
wes lali karo janjine
       Bm              E         A
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
       D               E         A
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
       D               E         D
mbiyen jare.. ra bakal ninggalke aku..
Dm       A
 huu.. uuu..
Lihat Semua Chord Binar
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.