Kunci Gitar Basiko Crew Official - Wegah Mbaleni Chord




(Intro) C Dm G C
        A Dm G C G..

 C                Dm
aku.. uwes tau kondo..
     G              C
yen aku.. wes radue roso..
  A                     Dm
nanging ngopo kowe isih teko..
    G                       C     G
senadyan kowe wes karo wong liyo..

   C                    Dm
mbiyen.. kowe pernah janji..
     G              C
cintamu.. sehidup semati..
   A                     Dm
mbulan ndadari kang anyekseni..
  G                    C
nanging kabeh kuwi ono lathi..

(Int.) F D G..

(Chorus)
 F                 Em
aku.. wes ora percoyo..
           Dm
aku wes raiso nompo kahanan..
    F          G
kasunyatan uripku..

  F                Em
tulung.. iki keputusanku..
   Am             Dm
mbiyen wes kadung jeru
               -Em  F
tak jarke mati.. saiki lali
    G        C
aku wegah mbaleni..

(Int.) F  Em Am
       Dm  F G
       F  Em Am
       Dm  -Em F G

   C                    Dm
mbiyen.. kowe pernah janji..
     G              C
cintamu.. sehidup semati..
   A                     Dm
mbulan ndadari kang anyekseni..
  G                    C
nanging kabeh kuwi ono lathi..

(Chorus)
 F                 Em
aku.. wes ora percoyo..
 Am        Dm
aku wes raiso nompo kahanan..
    F          G
kasunyatan uripku..

  F                Em
tulung.. iki keputusanku..
   Am             Dm
mbiyen wes kadung jeru
                    F
tak jarke mati.. saiki lali
    G        C     G
aku wegah mbaleni..

 F                 Em
aku.. wes ora percoyo..
 Am        Dm
aku wes raiso nompo kahanan..
    F          G
kasunyatan uripku..

  F                Em
tulung.. iki keputusanku..
   Am             Dm
mbiyen wes kadung jeru
                    F
tak jarke mati.. saiki lali
    G        C
aku wegah mbaleni..
Dm F    G        C
    aku wegah mbaleni..

Chord Basiko Crew Official - Wegah Mbaleni

Lihat Semua :