Kunci Gitar Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat



Capo di fret 3

(Intro) C  D  G D/F# Em
        Am  D  G

       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe..
          Am               D
seng biasane.. tansah sesandingan
           G
sayang sayangan..
        Am              D
petenge ati.. adoh karo kowe..
                G
wong seng tak tresnani..

(Intro) Am  D  G  G-Am-G

(Chorus)
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang..
        C                D
nambahi kangen.. kangene ati..
             G
wong lagi kasmaran..

        C               D
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..

(Int.) C  D  G D/F# Em
       Am  D  G..

       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe..
          Am               D
seng biasane.. tansah sesandingan
           G
sayang sayangan..
        Am              D
petenge ati.. adoh karo kowe..
                G
wong seng tak tresnani..

(Intro) Am  D  G..

(Chorus)
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang..
        C                D
nambahi kangen.. kangene ati..
             G
kang lagi kasmaran..

        C               D
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..



Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat

(Intro) D#  F  A# F/A Gm
        Cm  F  A#

       Cm            F
opo yo kuat, aku yen dewe
             A#
urip tanpo kowe..
          Cm               F
seng biasane.. tansah sesandingan
           A#
sayang sayangan..
        Cm              F
petenge ati.. adoh karo kowe..
                A#
wong seng tak tresnani..

(Intro) Cm  F  A#  A#-Cm-A#

(Chorus)
             D#                 F
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                A#
seng biso tak sawang..
        D#               F
nambahi kangen.. kangene ati..
             A#
wong lagi kasmaran..

        D#              F
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               A#
wes prei ra sambat..
             D#               F
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            A#
los prei ra rewel..

(Int.) D#  F  A# F/A Gm
       Cm  F  A#..

       Cm            F
opo yo kuat, aku yen dewe
             A#
urip tanpo kowe..
          Cm               F
seng biasane.. tansah sesandingan
           A#
sayang sayangan..
        Cm              F
petenge ati.. adoh karo kowe..
                A#
wong seng tak tresnani..

(Intro) Cm  F  A#..

(Chorus)
             D#                 F
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                A#
seng biso tak sawang..
        D#               F
nambahi kangen.. kangene ati..
             A#
kang lagi kasmaran..

        D#              F
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               A#
wes prei ra sambat..
             D#               F
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            A#
los prei ra rewel..
             D#               F
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            A#
los prei ra rewel..
Lihat Semua :

Arnilla Putri

Chord Kunci Gitar lainnya: