Kunci Gitar Arnilla Putri - Solo Ninggal Janji Chord



(Intro) Am Dm G C
        Am Dm G C
        G F C

                 Dm
tegone kowe medotke tresno..
G                     C
 gampangmen ngomong koyo ngono..
Am             Dm
 opo tresnaku isih kurang
 G                          C
opo ra kelingan janji sing mbok ucap..

(Intro) F G# F C

               Dm
piye karepmu kudu piye..
G                   C
 bondo tresno yowes tak kekne..
Am                Dm
 kurang opo meneh tresnaku..
 G                        C
aku wong wadon yo nduwe perasaan..

F         G          Em      Am
wes cukup awakmu.. nglarani aku..
     Dm              G             C
yen uwes ngene.. aku mung ikhlas wae..

(Chorus)
   F        G
stadion manahan..
   Em           Am
mlaku bareng gandengan tangan..
  Dm           G        C
nalikane kowe aku bebarengan..

     F           G
sepanjang dalan iki..
   Em            Am
purwosari slamet riyadi
    Dm              G         C
panggon saksi awakdewe dadi siji..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C E..
       Am Dm B E
       F  G..

C               Dm
 piye karepku kudu piye..
G                   C
 bondo tresno yowes tak kekne..
Am                Dm
 kurang opo meneh tresnaku..
 G                        C
aku wong wadon yo nduwe perasaan..

F         G          Em      Am
wes cukup awakmu.. nglarani aku..
     Dm              G             C
yen uwes ngene.. aku mung ikhlas wae..

(Chorus)
   F        G
stadion manahan..
   Em           Am
mlaku bareng gandengan tangan..
  Dm           G        C
nalikane kowe aku bebarengan..

     F           G
sepanjang dalan iki..
   Em            Am
purwosari slamet riyadi
    Dm              G         C
panggon saksi awakdewe dadi siji..

   F        G
stadion manahan..
   Em           Am
mlaku bareng gandengan tangan..
  Dm           G        C
nalikane kowe aku bebarengan..

     F           G
sepanjang dalan iki..
   Em            Am
purwosari slamet riyadi
    Dm              G         C
panggon saksi awakdewe dadi siji..

    F             G
selamat tinggal sayang..
   Em          Am
ku ucapkan selamat jalan..
  Dm             G          C
semoga kau bahagia dengan dia..

Chord Arnilla Putri

Chord Arnilla Putri - Solo Ninggal Janji

Lihat Semua :