Kunci Gitar Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro



Capo di fret 5

(Intro) C G/B Am..
        F G C
        C G/B Am..
        F G C G

C       G/B   Am        Em
 sepi rasane.. kelingan kowe..
F          C
 sing ning hongkong
       Dm       G
naliko ono causeway bay..
C         G/B   Am       Em
 pengen ketemu.. nangis mripatku
F        C        Dm      G
 ngempet kangen.. kangen atiku..

F         G               C   G/B Am G
 causeway bay.. nyimpen cerito
F         G              C
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

C       G/B   Am   Em
 sepi rasane.. aku ning kene..
F     C                  Dm     G
 turu dewe.. ning kene semene suwene..
C         G/B   Am      Em
 pengen ketemu.. nangis mripatku
F        C
 ngempet kangen..
       Dm            G
tak simpen jroning dadaku..

F         G               C    Am
 causeway bay.. nyimpen cerito..
F         G              C
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

(Intro) F G C Am
        F G C..

(Chorus)
G                 C
langite mendung.. udane tibo
    F               G         C
aku bingung.. yen kowe ra.. teko teko..
G              Am
atiku nangis.. kelingan kowe
      F            G         C
tak enteni.. rangkulen.. aku ning kene..

(Intro) C G Am..
        F G C

C       G/B   Am   Em
 sepi rasane.. aku ning kene..
F     C                  Dm     G
 turu dewe.. ning kene semene suwene..
C         G/B   Am      Em
 pengen ketemu.. nangis mripatku
F        C
 ngempet kangen..
       Dm            G
tak simpen jroning dadaku..

F         G               C    Am
 causeway bay.. nyimpen cerito..
F         G              C
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

(Intro) F G C Am
        F G C..

(Chorus)
G                 C
langite mendung.. udane tibo
    F               G         C
aku bingung.. yen kowe ra.. teko teko..
G              Am
atiku nangis.. kelingan kowe
      F            G            C
tak enteni.. rangkulen aku ning kene..
      F            G         C
tak enteni.. rangkulen.. aku ning kene..



Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro

(Intro) F C/E Dm..
        Bb C F
        F C/E Dm..
        Bb C F C

F       C/E   Dm        Am
 sepi rasane.. kelingan kowe..
Bb         F
 sing ning hongkong
       Gm       C
naliko ono causeway bay..
F         C/E   Dm       Am
 pengen ketemu.. nangis mripatku
Bb       F        Gm      C
 ngempet kangen.. kangen atiku..

Bb        C               F   C/E Dm C
 causeway bay.. nyimpen cerito
Bb        C              F
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

F       C/E   Dm   Am
 sepi rasane.. aku ning kene..
Bb    F                  Gm     C
 turu dewe.. ning kene semene suwene..
F         C/E   Dm      Am
 pengen ketemu.. nangis mripatku
Bb       F
 ngempet kangen..
       Gm            C
tak simpen jroning dadaku..

Bb        C               F    Dm
 causeway bay.. nyimpen cerito..
Bb        C              F
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

(Intro) Bb C F Dm
        Bb C F..

(Chorus)
C                 F
langite mendung.. udane tibo
    Bb              C         F
aku bingung.. yen kowe ra.. teko teko..
C              Dm
atiku nangis.. kelingan kowe
      Bb           C         F
tak enteni.. rangkulen.. aku ning kene..

(Intro) F C Dm..
        Bb C F

F       C/E   Dm   Am
 sepi rasane.. aku ning kene..
Bb    F                  Gm     C
 turu dewe.. ning kene semene suwene..
F         C/E   Dm      Am
 pengen ketemu.. nangis mripatku
Bb       F
 ngempet kangen..
       Gm            C
tak simpen jroning dadaku..

Bb        C               F    Dm
 causeway bay.. nyimpen cerito..
Bb        C              F
 hongkong sing nyimpen.. asmoro..

(Intro) Bb C F Dm
        Bb C F..

(Chorus)
C                 F
langite mendung.. udane tibo
    Bb              C         F
aku bingung.. yen kowe ra.. teko teko..
C              Dm
atiku nangis.. kelingan kowe
      Bb           C            F
tak enteni.. rangkulen aku ning kene..
      Bb           C         F
tak enteni.. rangkulen.. aku ning kene..
Lihat Semua Chord Andra Kharisma
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.