Andis Sagara - OTW Golek Ganti Chord Mudah

(Intro) C G/B F..
        C G/B F..

  C                         F
durung pati suwe ngerasakne tresno..
  G                         C    -G/B
kowe malah lungo mergo wong liyo..
Am                    Dm
duh Gusti jane nopo salah kulo..
 F                       G
apes ngenes yen soal asmoro..

 C                       F
ibarate wes tibo ketiban ondo..
  G                         C     -G/B
kowe sing tak tresno disaut konco..
Am                    Dm
padahal aku wis ngati-ati..
  F                         G
nanging kowe iseh mbelok ngiri..

 Am    Em         F     C
ajur mumur nandes ring ati
-G/B    Am    Em
 tak trimo mundur
        F            G
kesel terus mbok larani..

(Chorus)
      F         C
ora bakal tak getuni
      G        C
tanpo kowe aku happy
     F           G           C
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Dm -Em -F       C
selamat tinggal masalalu..
         G        C
sing wis dadi kenanganku..
        F      G          C
wis tak lali OTW golek ganti..

(Int.) Am Em F C -G/B
       Am Em F G..
       Dm  Am  Dm F G..

 C                       F
ibarate wes tibo ketiban ondo..
  G                         C     -G/B
kowe sing tak tresno disaut konco..
Am                    Dm
padahal aku wis ngati-ati..
  F                         G
nanging kowe iseh mbelok ngiri..

 Am    Em         F     C
ajur mumur nandes ring ati
-G/B    Am    Em
 tak trimo mundur
        F            G
kesel terus mbok larani..

(Chorus)
      F         C
ora bakal tak getuni
      G        C
tanpo kowe aku happy
     F           G           C
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Dm -Em -F       C
selamat tinggal masalalu..
         G        C
sing wis dadi kenanganku..
        F      G          C
wis tak lali OTW golek ganti..

      F         C
ora bakal tak getuni
      G        C
tanpo kowe aku happy
     F           G           C
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Dm -Em -F       C
selamat tinggal masalalu..
         G        C
sing wis dadi kenanganku..
        F      G          C
wis tak lali OTW golek ganti..
        F      G          C
wis tak lali OTW golek ganti..



Andis Sagara - OTW Golek Ganti

(Intro) A# F/A D#..
        A# F/A D#..

  A#                        D#
durung pati suwe ngerasakne tresno..
  F                         A#   -F/A
kowe malah lungo mergo wong liyo..
Gm                    Cm
duh Gusti jane nopo salah kulo..
 D#                      F
apes ngenes yen soal asmoro..

 A#                      D#
ibarate wes tibo ketiban ondo..
  F                         A#    -F/A
kowe sing tak tresno disaut konco..
Gm                    Cm
padahal aku wis ngati-ati..
  D#                        F
nanging kowe iseh mbelok ngiri..

 Gm    Dm         D#    A#
ajur mumur nandes ring ati
-F/A    Gm    Dm
 tak trimo mundur
        D#           F
kesel terus mbok larani..

(Chorus)
      D#        A#
ora bakal tak getuni
      F        A#
tanpo kowe aku happy
     D#          F           A#
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Cm -Dm -D#      A#
selamat tinggal masalalu..
         F        A#
sing wis dadi kenanganku..
        D#     F          A#
wis tak lali OTW golek ganti..

(Int.) Gm Dm D# A# -F/A
       Gm Dm D# F..
       Cm  Gm  Cm D# F..

 A#                      D#
ibarate wes tibo ketiban ondo..
  F                         A#    -F/A
kowe sing tak tresno disaut konco..
Gm                    Cm
padahal aku wis ngati-ati..
  D#                        F
nanging kowe iseh mbelok ngiri..

 Gm    Dm         D#    A#
ajur mumur nandes ring ati
-F/A    Gm    Dm
 tak trimo mundur
        D#           F
kesel terus mbok larani..

(Chorus)
      D#        A#
ora bakal tak getuni
      F        A#
tanpo kowe aku happy
     D#          F           A#
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Cm -Dm -D#      A#
selamat tinggal masalalu..
         F        A#
sing wis dadi kenanganku..
        D#     F          A#
wis tak lali OTW golek ganti..

      D#        A#
ora bakal tak getuni
      F        A#
tanpo kowe aku happy
     D#          F           A#
ra masalah masio tanpo tresnomu..

   -Cm -Dm -D#      A#
selamat tinggal masalalu..
         F        A#
sing wis dadi kenanganku..
        D#     F          A#
wis tak lali OTW golek ganti..
        D#     F          A#
wis tak lali OTW golek ganti..

Chord OTW Golek Ganti