Yoggi AP - Dudu Pilihanmu Chord Mudah

(Intro) G C D G
        Em Am C D

 G                      C
uwes bola bali mbok larani..
  D                 G
gawe roso tatu ati iki..
    Em
tresno sing tak wenehke mung
    Am
mok anggep sepele..
     C             D
kowe milih ngaboti karo
       G       D
tresno liyane..

 G                C
opo kowe iseh ora kelingan..
  D                       G
biyen janji bakal mlaku bebarengan..
Em             Am
 aku sing gawe atimu pulih..
       C         D              G
tapi malah dudu aku sing mbok pilih..

        C           D
terlalu simple dadi cerito
        Bm          Em
terlalu perih yen dilalekno
    Am            D         G
aku ro kowe wes dudu sopo sopo..

(Chorus)
                  C
wes cobo tak lalekke..
                D
ceritoku karo kowe..
                 Bm
tak tompo opo anane..
                     Em
yen pancen ngene kahanane..
                Am
aku pancen wong sepele
                       D
ora koyo spek sing mok karepne
                   G
cukup sadar diri wae..

               C
saiki kowe wes ngeliyo
                       D
medot tresno ninggal loro..
            Bm
aku kurang opo..
                      Em
kok nganti mbok sio-sio..
                   Am
lungamu wes ra tak gondeli
                    D
balimu wes ra tak enteni
                   G
aku wes ora pengen peduli..

(Int.) C D G -Bm Em
       C D G..

        C           D
terlalu simple dadi cerito
        Bm          Em
terlalu perih yen dilalekno
    Am            D         G
aku ro kowe wes dudu sopo sopo..

(Chorus)
                  C
wes cobo tak lalekke..
                D
ceritoku karo kowe..
                 Bm
tak tompo opo anane..
                     Em
yen pancen ngene kahanane..
                Am
aku pancen wong sepele
                       D
ora koyo spek sing mok karepne
                   G
cukup sadar diri wae..

               C
saiki kowe wes ngeliyo
                       D
medot tresno ninggal loro..
            Bm
aku kurang opo..
                      Em
kok nganti mbok sio-sio..
                   Am
lungamu wes ra tak gondeli
                    D
balimu wes ra tak enteni
                   G
aku wes ora pengen peduli..

                        C
hoo.. wes cobo tak lalekke..
                D
ceritoku karo kowe..
                 Bm
tak tompo opo anane..
                     Em
yen pancen ngene kahanane..
                Am
aku pancen wong sepele
                       D
ora koyo spek sing mok karepne
                   G
cukup sadar diri wae..

               C
saiki kowe wes ngeliyo
                       D
medot tresno ninggal loro..
            Bm
aku kurang opo..
                      Em
kok nganti mbok sio-sio..
                   Am
lungamu wes ra tak gondeli
                    D
balimu wes ra tak enteni
                   G
aku wes ora pengen peduli..

          Am
wes cukup tak ngapurani..
      D                   C
tapi ora di nggo.. awakku bali..
Cm    G
huu..uuu..




Yoggi AP - Dudu Pilihanmu

(Intro) C F G C
        Am Dm F G

 C                      F
uwes bola bali mbok larani..
  G                 C
gawe roso tatu ati iki..
    Am
tresno sing tak wenehke mung
    Dm
mok anggep sepele..
     F             G
kowe milih ngaboti karo
       C       G
tresno liyane..

 C                F
opo kowe iseh ora kelingan..
  G                       C
biyen janji bakal mlaku bebarengan..
Am             Dm
 aku sing gawe atimu pulih..
       F         G              C
tapi malah dudu aku sing mbok pilih..

        F           G
terlalu simple dadi cerito
        Em          Am
terlalu perih yen dilalekno
    Dm            G         C
aku ro kowe wes dudu sopo sopo..

(Chorus)
                  F
wes cobo tak lalekke..
                G
ceritoku karo kowe..
                 Em
tak tompo opo anane..
                     Am
yen pancen ngene kahanane..
                Dm
aku pancen wong sepele
                       G
ora koyo spek sing mok karepne
                   C
cukup sadar diri wae..

               F
saiki kowe wes ngeliyo
                       G
medot tresno ninggal loro..
            Em
aku kurang opo..
                      Am
kok nganti mbok sio-sio..
                   Dm
lungamu wes ra tak gondeli
                    G
balimu wes ra tak enteni
                   C
aku wes ora pengen peduli..

(Int.) F G C -Em Am
       F G C..

        F           G
terlalu simple dadi cerito
        Em          Am
terlalu perih yen dilalekno
    Dm            G         C
aku ro kowe wes dudu sopo sopo..

(Chorus)
                  F
wes cobo tak lalekke..
                G
ceritoku karo kowe..
                 Em
tak tompo opo anane..
                     Am
yen pancen ngene kahanane..
                Dm
aku pancen wong sepele
                       G
ora koyo spek sing mok karepne
                   C
cukup sadar diri wae..

               F
saiki kowe wes ngeliyo
                       G
medot tresno ninggal loro..
            Em
aku kurang opo..
                      Am
kok nganti mbok sio-sio..
                   Dm
lungamu wes ra tak gondeli
                    G
balimu wes ra tak enteni
                   C
aku wes ora pengen peduli..

                        F
hoo.. wes cobo tak lalekke..
                G
ceritoku karo kowe..
                 Em
tak tompo opo anane..
                     Am
yen pancen ngene kahanane..
                Dm
aku pancen wong sepele
                       G
ora koyo spek sing mok karepne
                   C
cukup sadar diri wae..

               F
saiki kowe wes ngeliyo
                       G
medot tresno ninggal loro..
            Em
aku kurang opo..
                      Am
kok nganti mbok sio-sio..
                   Dm
lungamu wes ra tak gondeli
                    G
balimu wes ra tak enteni
                   C
aku wes ora pengen peduli..

          Dm
wes cukup tak ngapurani..
      G                   F
tapi ora di nggo.. awakku bali..
Fm    C
huu..uuu..

Chord Dudu Pilihanmu