Yoggi AP - Aku Mung Badutmu Chord Mudah

              C
aku mung badutmu..
  D            G
badut ning uripmu..
  Em        Am
betahmu ora sayang
        D        G
mung mergo aku lucu..
         C           D
yen we sayang ora ngilang
           Bm         Em        Am
yen we tresno aku ra mbok sio-sio..
         D
nyanding tresnamu
                    (G)
atiku mung ngempet loro..

(Intro) G C Am D

       G           C       G
yen nyawang esemmu atiku lego..
           G         C          D
nanging nduweni cintamu jujur soro..
         Bm         Em
aku mung kanca chat-chat'an..
        Bm      Em
nasibku amung cadangan
          Am          D
yen dekne teko.. aku udu sopo-sopo..

      G           C           G
badut mungkin pas karo kahananku..
          G       C            D
mung dadi kancamu waktu kowe satru..
          Bm
yen wayah apik-apik'an..
         Em
aku mung iso singitan..
        Am
ngarep ilingmu..
          D
yen ning adoh ono aku..

        -Bm   C
aku mung badutmu..
  D            G
badut ning uripmu..
            C
betahmu ora sayang
        D        G
mung mergo aku lucu..
         C           D
yen we sayang ora ngilang
           Bm                   Am
yen we tresno aku ra mbok sio-sio..
         D
nyanding tresnamu
                     G
atiku mung ngempet loro..

(Chorus)
                C
ora usah we pikiri..
       D           G
rosoku di pikir mburi..
                C
kabeh salahku cepet sayang
         D        G
ngarepke kowe tenanan..

                  C
sing badut bene badut..
      D         G
selawase jadi badut..
               Am
pe mundur aku ora iso..
        D                         G
ngikhlaske kowe nyatane butuh tenogo..

(Int.) Em Am D G
       Em Am C D

              C
aku mung badutmu..
  D            G
badut ning uripmu..
  Em        Am
betahmu ora sayang
        D        G
mung mergo aku lucu..
         C           D
yen we sayang ora ngilang
           Bm                   Am
yen we tresno aku ra mbok sio-sio..
         D
nyanding tresnamu
                     G
atiku mung ngempet loro..

(Chorus)
                C
ora usah we pikiri..
       D           G
rosoku di pikir mburi..
                C
kabeh salahku cepet sayang
         D        G
ngarepke kowe tenanan..

                  C
sing badut bene badut..
      D         G
selawase jadi badut..
      Em       Am
pe mundur aku ora iso..
        D                         G
ngikhlaske kowe nyatane butuh tenogo..

                C
ora usah we pikiri..
       D           G
rosoku di pikir mburi..
                C
kabeh salahku cepet sayang
         D        G
ngarepke kowe tenanan..

                  C
sing badut bene badut..
      D         G
selawase jadi badut..
      Em       Am
pe mundur aku ora iso..
        D                         G
ngikhlaske kowe nyatane butuh tenogo..
        Am              D         G
ngikhlaske kowe nyatane butuh tenogo..

Chord Aku Mung Badutmu