Kunci Gitar Lilakne Lungamu - Evan Loss (Akustik Cover Xena Xenita)



(Intro) G Cm Em A C D D7

G             Em
 tak rewangi ora tau turu
C                  D
 lilo prihatin nganti nekak gulu
Bm                      Em
 nanging sliramu ninggalke aku
     F                     D  D7
nyepelekke kabeh perjuanganku..

G             Em
 kowe lungo nuruti nafsumu
C
 nggandeng wong liyo
        D
sing nyukupi butuhmu
Bm                   Em
 jarene cinta saling melengkapi
     Am                       D
tapi kenyataan kau memilih pergi..

(Chorus)
             G      Bm
wes tak lilakne.. lungamu
      Em                       Bm
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       C          D      C
pokoke los aku ra peduli
Bm         Em
los.. aku ora wedi
    Am               D          G  Cm
kelangan wong sing senenge ngapusi..

G               Em
 pancen iki wis dadi dalanku
C                D
 kanggo sinau mernahke lakuku
Bm              Em
 lorone ati ora tak getuni
       Am              D
tak syukuri dadi motivasi..

(Int.) Em D A Cm
       Em G A Cm D

(Chorus)
             G      Bm
wes tak lilakne.. lungamu
      Em                       Bm
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       C          D
pokoke los aku ra peduli
Bm         Em
los.. aku ora wedi
    Am               D        G     D
kelangan wong sing senenge ngapusi..

             G      Bm
wes tak lilakne.. lungamu
      Em                       Bm
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       C          D
pokoke los aku ra peduli
Bm         Em
los.. aku ora wedi
    Am               D        G
kelangan wong sing senenge ngapusi..

       C          D      C
pokoke los aku ra peduli
Bm         Em
los.. aku ora wedi
        Am        D             G
kowe ngilang aku iso.. golek ganti..



Lilakne Lungamu - Evan Loss (Akustik Cover Xena Xenita)

(Intro) F# Bm D#m G# B C# C#7

F#            D#m
 tak rewangi ora tau turu
B                  C#
 lilo prihatin nganti nekak gulu
A#m                     D#m
 nanging sliramu ninggalke aku
     E                     C# C#7
nyepelekke kabeh perjuanganku..

F#            D#m
 kowe lungo nuruti nafsumu
B
 nggandeng wong liyo
        C#
sing nyukupi butuhmu
A#m                  D#m
 jarene cinta saling melengkapi
     G#m                      C#
tapi kenyataan kau memilih pergi..

(Chorus)
             F#     A#m
wes tak lilakne.. lungamu
      D#m                      A#m
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       B          C#     B
pokoke los aku ra peduli
A#m        D#m
los.. aku ora wedi
    G#m              C#         F# Bm
kelangan wong sing senenge ngapusi..

F#              D#m
 pancen iki wis dadi dalanku
B                C#
 kanggo sinau mernahke lakuku
A#m             D#m
 lorone ati ora tak getuni
       G#m             C#
tak syukuri dadi motivasi..

(Int.) D#m C# G# Bm
       D#m F# G# Bm C#

(Chorus)
             F#     A#m
wes tak lilakne.. lungamu
      D#m                      A#m
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       B          C#
pokoke los aku ra peduli
A#m        D#m
los.. aku ora wedi
    G#m              C#       F#    C#
kelangan wong sing senenge ngapusi..

             F#     A#m
wes tak lilakne.. lungamu
      D#m                      A#m
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
       B          C#
pokoke los aku ra peduli
A#m        D#m
los.. aku ora wedi
    G#m              C#       F#
kelangan wong sing senenge ngapusi..

       B          C#     B
pokoke los aku ra peduli
A#m        D#m
los.. aku ora wedi
        G#m       C#            F#
kowe ngilang aku iso.. golek ganti..
Lihat Semua Chord Xena Xenita
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.