Kunci Gitar Happy Asmara - Siap Loro Ati



Capo di fret 2

(Intro) Em  Bm  C D G

    G
nganti tak belani..
        Bm
urip ku rekoso..
  C           D
nanging kowe isih..
     G      D
ra rumongso..
  G
jane aku ngerti..
      Bm
kowe nduwe tunangan..
   C
ku tetap berjuang
         D
mergo ku terlalu sayang..

      C    D     G
aku siap.. loro ati..
      C    D     G
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       Em
tresno wis kadung tresno
    Bm
tibane cidro..
      C           D       G   B
wis kadung njegur tibane ajur..
       Em
tresno wis kadung tresno
      Bm
malah ngeliyo..
    C        D         G
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) Em  Bm  C  G Em
       C  D

    G
nganti tak belani..
        Bm
urip ku rekoso..
  C           D
nanging kowe isih..
     G      D
ra rumongso..
  G
jane aku ngerti..
      Bm
kowe nduwe tunangan..
   C
ku tetap berjuang
         D
mergo ku terlalu sayang..

      C    D     G
aku siap.. loro ati..
      C    D     G
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       Em
tresno wis kadung tresno
    Bm
tibane cidro..
      C           D       G   B
wis kadung njegur tibane ajur..
       Em
tresno wis kadung tresno
      Bm
malah ngeliyo..
    C        D         G
ati wis gelo nambahi loro..

       Em
tresno wis kadung tresno
    Bm
tibane cidro..
      C           D       G   B
wis kadung njegur tibane ajur..
       Em
tresno wis kadung tresno
      Bm
malah ngeliyo..
    C        D         G
ati wis gelo nambahi loro..
    C        D       G
ati wis gelo nambahi loro..



Happy Asmara - Siap Loro Ati

(Intro) F#m  C#m  D E A

    A
nganti tak belani..
        C#m
urip ku rekoso..
  D           E
nanging kowe isih..
     A      E
ra rumongso..
  A
jane aku ngerti..
      C#m
kowe nduwe tunangan..
   D
ku tetap berjuang
         E
mergo ku terlalu sayang..

      D    E     A
aku siap.. loro ati..
      D    E     A
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       F#m
tresno wis kadung tresno
    C#m
tibane cidro..
      D           E       A   C#
wis kadung njegur tibane ajur..
       F#m
tresno wis kadung tresno
      C#m
malah ngeliyo..
    D        E         A
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) F#m  C#m  D  A F#m
       D  E

    A
nganti tak belani..
        C#m
urip ku rekoso..
  D           E
nanging kowe isih..
     A      E
ra rumongso..
  A
jane aku ngerti..
      C#m
kowe nduwe tunangan..
   D
ku tetap berjuang
         E
mergo ku terlalu sayang..

      D    E     A
aku siap.. loro ati..
      D    E     A
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
       F#m
tresno wis kadung tresno
    C#m
tibane cidro..
      D           E       A   C#
wis kadung njegur tibane ajur..
       F#m
tresno wis kadung tresno
      C#m
malah ngeliyo..
    D        E         A
ati wis gelo nambahi loro..

       F#m
tresno wis kadung tresno
    C#m
tibane cidro..
      D           E       A   C#
wis kadung njegur tibane ajur..
       F#m
tresno wis kadung tresno
      C#m
malah ngeliyo..
    D        E         A
ati wis gelo nambahi loro..
    D        E       A
ati wis gelo nambahi loro..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: